Alessandra Stoicescu – Vacanţă în Mauritius alături de soţul ei

Publicat pe

După o perioadă foarte încărcată din punct de vedere profesional, Alessandra Stoicescu şi-a luat o binemeritată vacanţă.

 

Ea se relaxează în aceste zile în Mauritius alături de soţul ei, Sergiu Constantinescu. Vedeta Antenei 1 a postat mai multe fotografii din timpul acestei vacanţe în care se bucură de soare, peisaje superbe şi compania soţului ei.

 

Alessandra si Sergiu s-au căsătorit în urmă cu 3 ani, ea îmbrăcând o rochie de mireasă creată de designerul Răzvan Ciobanu. Acesta a mărturisit că a dorit ca această creaţie să fie exact ca Alessandra, delicată şi senzuală.

 

Mauritius este una dintre cele mai frumoase destinaţii de vacanţă, insula din Oceanul Indian fiind recunoscută pentru apele sale turcoaz, plajele cu nisip alb-gălbui şi palmieri, plantaţiile de trestie de zahăr, vegetaţia luxuriantă şi amabilitatea oamenilor.

 

Alessandra Stoicescu – Vacanţă în Mauritius alături de soţul eiAlessandra Stoicescu – Vacanţă în Mauritius alături de soţul ei

 

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter