Alex Abagiu in direct din culisele Cannes 2012

Publicat pe

Sedinte foto in fiecare zi, interviuri, petreceri, dineuri speciale, defileuri de moda si aparitii pe covorul rosu sunt tot atatea ocazii de a schimba machiajele, coafurile si tinutele. Fiecare zi aduce ceva nou, un machiaj care sa nu mai fi fost purtat, o alta rochie, alte accesorii. Atmosfera la Cannes este incendiara!

Alex Abagiu povesteste ca in toti acesti ani s-a intamplat mereu ceva diferit, desi credea ca in 7 ani le-a vazut pe toate, ca s-au intamplat deja atatea incat nimic nu il mai poate surprinde.

Si totusi… mereu se intampla ceva nou. Mai spectaculos, mai interesant care transforma culisele Cannes-ului in cel mai ravnit loc pentru presa. Si unde se patrunde foarte greu, doar pe baza de programare cu multe luni inainte.

Diminetile incep la ora 7:00 cu o sedinta in care toti make-up artistii stabilesc un program al zilei. Pe baza unor fise personale ei stiu exact machiajul si coafura purtate de fiecare vedeta, ambasadoare sau membru al juriului astfel ca ele sa arate de fiecare data altfel.

Foarte rar sunt interviuri care apar spontan, pentru ca astfel programul tuturor este dat peste cap. Alex Abagiu este preferatul vedetelor si… de cele mai multe ori dupa ce o machiaza pe una dintre ele, programul lui pentru cateva zile este sa se ocupe doar de acea vedeta.

Asa s-a intamplat anii trecuti cu Jane Fonda, Doutzen Kroes si multe altele. Anul acesta Alex a lucrat cu Jane Fonda, Barbara Palvin si Bianca Balti.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter