Alex Rodriguez vrea să se însoare cu Jennifer Lopez cât mai curând

Publicat pe de Oana Pantazi

J-Lo și A-Rod sunt, fără doar și poate unul dintre cele mai hot cupluri din showbizul de peste ocean, iar relația lor, la început pusă de mulți la îndoială, are toate șansele să facă un pas important înainte, pentru că Alex Rodriguez vrea să se însoare cu Jennifer Lopez cât mai curând.

Alex Rodriguez vrea să se însoare cu Jennifer Lopez cât mai curând.

Alex Rodriguez vrea să se însoare cu Jennifer Lopez cât mai curând.

Alex Rodriguez (42) nu era exact sinonimul fidelității  în momentul când el și Jennifer lopez (48) au început să se întâlnească, fostul jucător de fotbal american fiind cunoscut drept „băiat rău'. A-Rod a fost un adevărat playboy, iar din lista sa de cuceriri fac parte Cameron Diaz, Kate Hudson, dar și nenumărate starlete de la Hollywood. În plus, fostul star de la Yankees recunoaște că a luat steroizi pe tot parcursul carierei sale de 22 de ani, iar asta l-a costat probabil absența de pe MLB Hall of Fame.

Jennifer Lopez a venit să-l viziteze pe Alex Rodriguez la meci.

Jennifer Lopez a venit să-l viziteze pe Alex Rodriguez la meci.

Acum însă, de când se iubește cu J-Lo, atât viața, cât și imaginea lui s-au schimbat complet. De când este cu Jennifer este cu totul alt om. Este fericit că oamenii vorbesc acum despre el ca despre un analist de baseball extraordinar, și nu despre trecutul acela scandalos în care era considerat un playboy, și îl văd ca pe un tip familist, iar toate aceste vibrații pozitive el le atribuie relației cu Jen, a declarat o sursă apropiată lui A-Rod pentru HollywoodLife.com. Alex știe că ea l-a schimbat în bine și își dorește să se însoare cu Jennifer. De fapt, și-ar fi dorit să fi fost deja însurat cu ea… așa că va oficializa relația cât de curând. El așteaptă doar ca programul lor de lucru să devină mai puțin haotic, înainte de a pune marea întrebare. Alex este mai pregătit ca niciodată pentru asta și știe că și Jennifer este', a mai declarat sursa.

Momentan, Alex este ocupat cu Liga de Baseball, pentru că este analist la ESPN și Fox, iar Jennifer are contract în Vegas până în septembrie. Amândoi își vor elibera programele în aceeași lună, așardar nu este deloc exclus ca, la toamnă, să o vedem pe J-Lo mireasă. Primul pas a fost oricum deja făcut – cei doi și-au achiziționat recent un apartament de 15 milioane de dolari în Manhattan, așadar e posibil să auzim clopotele de nuntă mai devreme decât ne imaginăm.

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva