Alex si DJ Wanda sustin Best Foto Fest

Publicat pe

Best Foto Fest este primul festival romanesc de arta fotografica, ce reuneste creatiile celor mai mari fotografi romani.

Pe langa oferirea unei perspective artistice asupra vietii, evenimentul are ca obiectiv strangerea de donatii in favoarea tinerilor partial vazatori, cu deficiente de vedere operabile.

Alex, DJ Wanda

Cele trei sute saizeci de creatii ale celor unsprezece fotografi vor face turul capitalei, fiind prezentate mai intai in Centrul Comercial Feeria (19 – 23 noiembrie), apoi in Carrefour Orhidea (24 – 30 noiembrie).

Intre 2 si 4 decembrie va fi organizata o expozitie in Brasov.

La conferinta de presa de la hotelul Intercontinental au fost dezvaluite numele vedetelor ce vor sustine initiativa, incurajand oamenii sa doneze macar 1 leu pe durata evenimentului la urnele special amenajate in centrele comerciale mentionate anterior. Acestea sunt actrita Maia Morgenstern, Alex, DJ Wanda, Catalin Botezatu si Gabriela Szabo.

Cei care doresc sa doneze si sa sprijine campania de recuperare a vederii, o pot face prin donatii la contul deschis la BCR, sucursala sector 2, cont RO24RNCB0073049977790086.

Evenimentul este conceput de Split Advertising si sustinut financiar de Carrefour Romania, Duracell si Hotel Intercontinental.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter