Alex Velea şi Maya, micuţa Antoniei, s-au distrat împreună! Se comportă precum tată şi fiică

Publicat pe

Alex Velea şi Maya s-au distrat împreună. Luna aceasta, Antonia a plecat din România pentru a-şi vedea fiica. În Italia, artista nu a mers singură, cel care a însoţit-o a fost chiar iubitul său, Alex Velea. Cântăreţul s-a comportat cu micuţa precum ar fi fata lui! Iată în ce ipostaze s-au pozat! 

Zilele trecute, Antonia s-a întors din Italia. Şi-a văzut fiica, s-a distrat cu ea, au mers la piscină, au mâncat îngheţată şi s-au alintat precum mamă şi fiică. Şi-au dus dorul, căci nu se mai văzuseră din luna mai a acestui an. Cele două încearcă să se întâlnească destul de des, Maya nu a venit niciodată în România, nu şi-a cunoscut fraţii, ci doar prin intermediul telefonului, a apelurilor video.

Antonia a mers să îşi vadă fiica împreună cu Alex Velea. El şi Maya se înţeleg foarte bine, parcă sunt tată şi fiică. Alex îi face toate poftele, se ţin de mână când merg pe stradă, dansează, râd şi se bucură unul de altul. În câteva imagini, cei doi apar împreună, au zâmbetele până la urechi semn că relaţia lor e minunată.

Vincenzo Castellano, tatăl Mayei, a acceptat ca fiica sa şi a Antoniei să petreacă timp şi cu Alex Velea, se pare că nu are nimic împotrivă cu iubitul artistei, căci ei doi nu au divorţat încă. De ani de zile Antonia încearcă să divorţeze de Vincenzo, cei doi nu s-au înţeles în această privinţă, au reuşit doar ca Dominic şi Akim, copiii lui Velea, să fie trecuţi pe numele său şi nu al lui Vincenzo.

De multe ori, Antonia a declarat că se simte incompletă fără fiica sa, face poze cu cei doi băieţi ai săi însă îi lipsesşte şi Maya.

„Această fotografie este incompletă, deoarece fetița mea lipsește din ea, dar sunt sigură că Dumnezeu lucrează prin căile Lui pentru a face ca această fotografie să fi una completă, foarte curând”, a spus Antonia acum ceva timp despre fiica sa.

Alex Velea şi Maya, micuţa Antoniei, s-au distrat împreună! Se comportă precum tată şi fiicăAlex Velea şi Maya, micuţa Antoniei, s-au distrat împreună! Se comportă precum tată şi fiică

Vincenzo Castellano are o nouă iubită

Au trecut ani buni de când italianul Vincenzo Castellano se luptă cu o himeră: iubirea pentru cântăreața Antonia. După un mariaj tumultos, a urmat un divorț și mai și care nu s-a definitivat nici până în prezent. Poate lucrurile se vor îndrepta de acum înainte, pentru că, recent, s-a aflat că Vincenzo Castellano are o nouă iubită.

Foto: Facebook, Instagram 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă