Alexandra Dinu vine in Romania special pentru o cina caritabila

Publicat pe

Alexandra Dinu se alatura initiativei Mihaelei Bocea, a designerului Catalin Botezatu si a nutritionistului italian Gianluca Mech si va participa la evenimentul caritabil pe care acestia il vor organiza vineri, 7 decembrie, la Palatul Parlamentului. Cina are ca scop strangerea de fonduri pentru ajutorarea a sase familii sarace dintr-o localitate din judetul Ialomita.

 

Alexandra Dinu

Alexandra Dinu

 

Intentia Alexandrei Dinu este de a contribui, la randul sau, la ajutorarea celor sase familii sarace din judetul Ialomita, pentru ca sarbatorile de iarna din acest an sa fie mai usor de suportat. Actrita este o prietena apropiata a nutritionistului Gianluca Mech si a adoptat, la rindul ei, dieta Tisanoreica pe care acesta o detine  si o promoveaza la nivel international.

 

Alexandra Dinu si Gianluca Mech

 

Catalin Botezatu, Mihaela Borcea si Gianluca Mech si-au unit fortele pentru evenimentul din 7 decembrie, Impreuna pentru un zambet', la care sunt invitate persoane publice din Romania si Italia, artisti, oameni de afaceri, politicieni, vedete de televiziune. Vedetele vor putea ajuta sase familii aflate in situatii limita.

 

 

Cand mi-au povestit Mihaela si Gianluca de situatia celor sase familii, am decis sa ma implic cat pot de mult in acest proiect. Indiferent de cat de bine sau de rau ne-a mers in ultimul an, trebuie sa ne gandim ca langa noi exista oameni care traiesc sub pragul saraciei, in disperare, fara perspective. Au dreptul macar la sarbatori fericite, daca nu de un ajutor pe termen lung', declara Catalin Botezatu.

 

Mihaela Borcea, Catalin, Botezatu, Gianluca Mech

Mihaela Borcea, Catalin, Botezatu, Gianluca Mech

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter