Alexandra Stan: “Iubirea poate transforma pe oricine…”

Publicat pe

Alexandra Stan, artista cunoscuta in aproape toate colturile lumii, a lansat de curand, cel mai nou single, dar si cel mai nou videoclip al sau.

 

Cliché (Hush Hush)' este numele piesei dance-pop cu influente eurodance, foarte dinamica, ce vorbeste despre iubire.

 

Melodia prezinta iubirea in diferite moduri si totodata relatiile dintre cuplurile mai putin obisnuite, care nu se incadreaza intr-un anumit tipar. Iubirea poate transforma pe oricine si orice in cel mai minunat si important lucru din univers„, a declarat Alexandra Stan.

 

Alexandra Stan

 

Videoclipul noului single este unul de imagine care prezinta mai multe clisee feminine si diferite ipostaze ale unei relatii. Filmarea clipului, in regia lui Iulian Moga, a avut loc la Palatul Snagov, un loc minunat in care aerul anilor ’80 s-a potrivit perfect cu linia melodiei.

 

Pe langa multa munca, fiecare videoclip este o ocazie pentru mine si echipa mea de a ne distra. Desi filmarile au durat aproape 23 de ore, am gasit resursele fizice de a ne duce munca la bun sfarsit. Totul a mers bine datorita lui Iulian Moga – „motorul” clipurilor de pana acum. Asa cum v-am obisnuit si pana acum, am avut mai multe tinute si m-am simtit excelent pe tot parcursul filmarilor.' a adaugat Alexandra.

 

In viitorul apropiat, Alexandra Stan va sustine un turneu de promovare al melodiei Cliche (Hush, Hush) in Statele Unite ale Americii.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter