Alexandra Stan și-a făcut testul pentru COVID-19. Mesajul cântăreței despre starea sa de sănătate

Publicat pe

Alexandra Stan și-a făcut testul pentru COVID-19 și și-a ținut fanii la curent cu tot procesul respectiv, precum și cu detalii despre starea sa de sănătate. Cântăreața a considerat că nu a respectat cu sfințenie restricțiile impuse de epidemie și, de aceea, a vrut să fie sigură că este sănătoasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

„Ghiciți unde am venit! Vă arăt imediat. Am venit să-mi fac testul, sunt foarte curioasă și am zis să fiu sigură, că am tot fost la plajă, m-am tot întâlnit cu oamenii. Vă țin la curent.”, le-a povestit vedeta fanilor în timp ce se filma așteptând să facă testul PCR.

Alexandra Stan și-a făcut testul pentru COVID-19. Mesajul cântăreței despre starea sa de sănătateAlexandra Stan și-a făcut testul pentru COVID-19. Mesajul cântăreței despre starea sa de sănătate

Cântăreața a revenit, ulterior, cu detalii pentru a-și liniști fanii, care s-au îngrijorat pentru starea sa de sănătate. Alexandra nu crede că este infectată, spune că nu are nici un simptom, însă pentru o siguranță totală a decis să se testeze.

„Nu am simptome, mă simt perfect, dar am zis să fiu sigură, plus că am filmat două clipuri și urmează să mai filmez ceva, așa că o să mă văd cu multă lume. Și în plus, am tot mers să mănânc la terase.”, le-a mai povestit Alexandra Stan fanilor ei.

Ea așteaptă acum rezultatul și le-a promis fanilor că îi va ține la curent.

„În 72 de ore trebuie să primesc rezultatul. Sunt sigură că sunt bine, dar am zis să fiu și mai sigură.”, a mai spus blonda.

Ulterior, Alexandra Stan a postat o serie de clipuri de pe plajă, prin care le-a arătat fanilor că iubește să se bronzeze fără sutien.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter