Alexandrei Stan i-a fost inmanat premiul EBBA 2012!

Publicat pe

Ceremonia de decernare a premiilor EBBA (European Border Breakers Awards) a avut loc cu doar doua zile in urma, pe 11 ianuarie, in cadrul festivalului de muzica Eurosonic Noorderslag din Groningen, Olanda.

Alexandra Stan se numara printre castigatorii din cele 10 tari premiate, care au realizat cele mai mari vanzari in ultimul an, in afara granitelor. Din lista celor prezenti pe scena evenimentului fac parte: Selah Sue (Belgia), Swedish House Mafia (Suedia), Anna Calvi (Marea Britanie) si multi altii.

In cei noua ani de existenta a premiilor EBBA, organizatorii au promovat creativitatea si diversitatea muzicii europene si au sustinut munca si daruirea artistilor.

Alexandra Stan, artista anului 2011, si-a lansat primul single “Lollipop” in anul 2009, urmand sa cunoasca adevaratul success international cu ce-a de-a doua piesa “Mr. Saxobeat”, ce a devenit un smash hit in foarte scurt timp. Apoi, artista a revenit cu piesa ”Get Back (ASAP)” dar si cu primul album din cariera, numit “Saxobeats”.

Sursa: Roton
Foto: Andrei Nemirschi

 
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter