Alexandru Ciucu aduce in Romania cea mai fina lana din lume

Publicat pe
Designerul de costume masculine Alexandru Ciucu nu face niciodata rabat de la calitate. Renumit pentru creatiile sale vestimentare Premium, designerul s-a intors de la marele targ de moda Premiere Vision de la Paris, cu materiale de ultima generatie din care va confectiona viitoarele sale creatii vestimentare.

Designerul a participat la evenimentul din Franta, alaturi de mari nume din industria modei si de zeci de mii de vizitatori din intreaga lume. Astfel a ajuns sa fie la curent cu cele mai noi inventii si aparitii in domeniul modei.

 

Cat costa cel mai scump metru de lana din lume?

 

Printre acestea si materialele din par de iac tibetan, dar si cea mai fina lana din lume, al carei metru costa nu mai putin de 2000 de euro.

 

Pentru sezonul rece, tendintele generale trasate la Milano si la Paris se indreapta catre lana de diferite fineturi, casmir si vicunia. Cele mai spectaculoase sunt varietatile din lana merinos in combinatie cu diferite alte tipuri de fibra provenind de la iaci din tibet, guanashina, nurca sau kyrghiz.

 

Insa de departe, cea mai noua inventie este lana S’230, cea mai fina din lume, considerata pana de curand ca fiind imposibil de produs. Un singur metru din acest material costa peste 2000 de euro, ceea ce face ca un costum sa ajunga in jur de 8000 de euro. Toate aceste material, ca si multe altele, am reulit sa le aduc in premiera in Romania', declara Alexandru Ciucu.

 

Alexandru Ciucu

 

Foto: PR

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter