Alexandru Ciucu și Alina Sorescu – Petrecere în familie

Publicat pe

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au organizat duminică seară ceremonia tradițională a ruperii turtei fetiței lor, Elena Carolina, primul lor copil.

 

Micuța, care pe 12 ianuarie a împlinit un an, a fost sărbătorită alături de bunicii ei, de nași, de rude și prieteni apropiați ai părinților săi.

 

Așa cum prevede tradiția, Elena Carolina a avut ocazia să aleagă de pe o țăviță obiecte care, conform superstiției, îi prevestesc destinul și cariera.

 

Fetița a ales trei obiecte: microfonul, semn că va urma o carieră artistică, precum mama ei, cheile de la mașină, simbolizând că va dori să fie independență și va călători mult, iar, în final, metrul de croitorie, spre încântarea tatălui ei, care ar prevesti că va continua tradiția familiei sale în domeniul modei.

 

A luat întâi microfonul, apoi cheia de la mașină și centimetrul, așa că suntem amândoi încântați că a pus mâna pe câte ceva de la fiecare dintre noi. Chiar dacă ne va urma sau nu, noi o vom sprijini în orice va alege să facă mai târziu. Ne așteptăm să ia microfonul pentru că îi place foarte mult să danseze și e foarte receptivă mai ales la muzica pe care o cântă mami la școala ei de muzică pentru copii', declară Alina Sorescu.

 

Elena Carolina a primit din partea nașilor o tăviță personalizată, o brățară de argint, haine, jucării și un delicios tort cu mousse de fistic și vișine.

 

Micuța a fost cuminte pe toată durata petrecerii, chiar dacă încă mai prezenta simptomele unei răceli.

 

A fost foarte zâmbăreață, deși nu era complet refăcuta după o răceala, a exersat mersul printre mesele cu invitați și ne-a arătat cât de mult îi place să pozeze', povestește Alexandru Ciucu.

 

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu – Petrecere în familieAlexandru Ciucu și Alina Sorescu – Petrecere în familie
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter