Alexandru Papadopol - In vacanta in Austria impreuna cu familia

Publicat pe

Alexandru Papadopol si Ioana Ginghina si-au petrecut vacanta de iarna impreuna cu fiica lor Ruxandra la Baden, in Austria.

Papi a profitat de aceasta perioada pentru a vorbi cu fiica lui in limba germana. Nu stiu atat de bine limba germana, dar stiu suficient cat sa vorbesc cu fiica mea pana la un nivel de scoala generala, sper si imi doresc ca la un moment dat sa ma intreaca. A primit si de la Mos Craciun carti si dvd-uri in limba germana, o sa ii luam si desenele animate in limba germana', povesteste actorul.

Alexandru Papadopol, Ioana Gingina, Ruxandra

Micuta Ruxandra s-a comportat exemplar pe drum, asta si datorita Ioanei care i-a cantat tot timpul.

Alexandru Papadopol, Ruxandra Ioana Ginghina, Ruxandra

La Baden, Alexandru si Ioana si-au facut programul in functie de programul Ruxandrei. „Ne-am rasfatat in SPA-urile de acolo si ne-am plimbat, in acest orasel de provincie care a fost o alegere perfecta, din punctul nostru de vedere. Si, ceea ce am facut aproape zilnic vacanta asta, ne-am comandat tot felul de delicii culinare de la roomservice in timp ce Ruxandra dormea', marturiseste Ioana.

Alexandru Papadopol, Ioana Ginghina, Ruxandra

Familia Papadopol a facut un popas la Viena, de unde Ioana si-a cumparat foarte multe lucruri, si la buncii Ruxandrei din Sibiu.
 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter