Alexandru Tomescu a lansat albumul "Stradivari-Obsessions"

Publicat pe

Aseara, pe terasa librariei Humanitas Kretzulescu, violonistul Alexandru Tomescu a lansat albumul „Stradivari-Obsessions”.

Alexandru Tomescu

 

 

Discul cuprinde sase sonate pentru vioara solo compuse de Eugene Ysaye, pe care violonistul roman le-a prezentat pe scena in cadrul celui de-al cincilea turneului national Stradivari.

 

Alexandru Tomescu
Cei prezenti la eveniment au avut ocazia sa asculte live un preview al albumului, interpretat de Alexandru Tomescu in mijlocul publicului, pe terasa de langa Biserica Kretzulescu. Printre invitati s-a aflat si Tiberiu Soare, dirijor al Operei Nationale Romane din Bucuresti si coleg de facultate cu Alexandru Tomescu, compozitorul Dan Dediu si Mihai Constantinescu, organizator al Festivalului International al Orchestrelor Radio RadiRo.

 


In cadrul acestui festival, care debuteaza pe 23 septembrie la Sala Radio din Bucuresti, va sustine concerte si Alexandru Tomescu.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter