Alexandru Tomescu porneste in turneul Stradivarius Obsesii

Publicat pe

Violonistul Alexandru Tomescu sustine cel de-al cincilea Turneu National Stradivarius, care va incepe pe 7 mai la Brasov si se va finaliza pe 29 mai la Bucuresti.

In aceasta perioada, muzicianul va aduce celebra vioara Stradivarius Elder-Voicu in fata publicului din 16 orase, intr-un spectacol unic ce combina muzica si teatrul non-verbal, dansul, sunetul si pantomima.

Alexandru Tomescu a modificat traditiile impamantenite de secole in lumea muzicii clasice si a asociat un repertoriu valoros – Integrala Sonatelor pentru vioara solo de Eugene Ysaye – unei reprezentatii din zona teatrului non-verbal, pusa in scena de actorii Ana Pepine si Paul Cimpoieru si creata special pentru aceasta muzica.

Stradivarius Obsesii
este un spectacol care va va purta in lumea plina de angoase a artistului, in mintea sa inflacarata de talent si in sufletul sau bantuit de temeri.

Turneul va ajunge luna aceasta la Brasov, Targu Mures, Cluj-Napoca, Oradea, Arad, Timisoara, Craiova, Pitesti, Galati, Tulcea, Constanta, Focsani, Bacau, Iasi, Botosani si Bucuresti.
 

Ana Pepine si Paul Cimpoieru

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter