Alina Eremia „Dansează printre vise”

Publicat pe

Alina Eremia îşi doreşte să se autodepăşească şi este convinsă că asta se va întâmpla în cadrul show-ului „Dansează printre vise'la care va participa în această toamnă.

 

Alina Eremia1

 

„De multă vreme îmi doresc să se ivească o astfel de ocazie. De-a lungul timpului am tot urmărit emisiunile de profil care au sădit în mine dorinţa de a-mi testa aptitudinile. Ambiţie şi pasiune există, factori care sper că mă vor propulsa cât mai departe în concurs', a declarat Alina.

 

Nerăbdătoare să înceapă antrenamentele cu coregraful din cadrul show-ului, Alina e cu ochii pe dansatorii ei. „Învăţ tot felul de mişcări de la ei', recunoaşte artista, care a şi intensificat antrenamentele la sală pentru a avea o condiţie fizică foarte bună. „Sunt atentă la alimentaţie, ca şi până acum, pentru că de ceva timp am optat pentru un stil de viaţă cât mai sănătos', a mai dezvăluit frumoasa cântăreaţă.

 

Alina vrea să dea randament maxim pe ringul de dans, acolo unde ştie că nivelul competiţiei va fi unul foarte dur, şi este speriată doar de eventualele accidentări. „O coregrafie presupune un program riguros de antrenamente, unde se pot întâmpla accidente, iar efortul fizic este uneori mai mare decât poţi duce. Vreau să exclud însă din start varianta asta', a mai declarat Alina.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter