Alina Eremia, la Interviurile VIVA! Cum a devenit celebră alături de Dorian Popa și cum a reușit să o cucerească iubitul ei

Publicat pe

E una dintre cele mai iubite artiste ale momentului, iar astăzi vine la Interviurile VIVA!, emisiune difuzată pe pagina de facebook Revista VIVA!, începând cu ora 15.00. Alina Eremia povestește tot de la începuturile ei în showbiz, alături de Dorian Popa, dar și despre relația pe care o are cu Edi, iubitul ei.

E frumoasă, tânără, talentată și pare că are un drum extrem de ușor în încurcata lume a showbiz-ului. Alina Eremia a cunoscut succesul încă de la vârsta de 16 ani, când a debutat la Pro TV, în serialul Pariu cu Viața, dar și în trupa LaLa Band, devenind, rapid, unul dintre idolii adolescenților. De câțiva ani, a început cariera solo, reușind să bifeze câteva hit-uri ce au cucerit atât publicul, cât și topurile radioului. Ce se ascunde în spatele unui artist de succes? Câtă muncă, ce sacrificii? Aflăm totul azi, chiar de la Alina Eremia, într-o nouă ediție a Interviurilor VIVA!, emisiune difuzată pe pagina de Facebook Revista VIVA!, începând cu ora 15.00. Dar asta nu e tot? Ce relație are cu Dorian Popa, cel alături de care a cunoscut celebritatea? Ce evenimente impostante se întâmplă în viața ei personală? Aflăm totul chiar de la ea, într-o emisiune fără… secrete!

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter