Alina Grigore si Bogdan Albulescu au aniversat 3 ani de cand se cunosc

Publicat pe

Alina Grigore, Bogdan AlbulescuAlina Grigore si Bogdan Albulescu, sot si sotie in viata reala si colegi la serialul de epoca Aniela', au aniversat 3 ani de cand se cunosc.

Romantici incurabili, cei doi si-au pregatit cadouri surpriza si au sarbatorit cu sampanie acest moment.

Alina a primit de la Bogdan un laptop pe care si-l dorea foarte mult, pentru a putea vedea poze si filme in pauzele de filmare. Ea si-a surprins sotul cu un videoproiector si un sistem home cinema.

L-am instalat cand el era la filmare si, cand a venit acasa, a gasit in mijlocul sufrageriei o saltea, iar pe perete era proiectat „Te iubesc' si „La multi ani'. Cand Bogdan a intrat in casa, in intuneric si a vazut surpriza m-a luat in brate si m-a sarutat. Ne-am incheiat seara in mijlocul sufrageriei, pe saltea, uitindu-ne la un film romantic', marturiseste actrita.

„Eram pe holurile facultatii si am vazut-o pe Alina. Mi-a placut din prima clipa asa ca, ceva timp, am cautat pretexte sa ma bag in seama. Ea nu a banuit nimic pina intr-o zi cind lucrurile s-au legat, am iesit la o cafea si iata, au trecut de atunci 3 ani minunati, petrecuti in doi', isi aminteste Bogdan de ziua in care si-a vazut viitoarea sotie.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter