Alina Puşcaş s-a întors dintr-o vacanţă memorabilă

Publicat pe

Alina Puscaş, frumoasa prezentatoare a transforming-show-ului Te cunosc de undeva! s-a întors de curând din Croaţia, unde a petrecut una dintre cele mai frumoase vacanţe de până acum.

 

M-am îndrăgostit de Croaţia de la prima oră petrecută pe mare, pe catamaranul Lagoon 460. Auzisem de la prietenii mei de frumusetea acestei ţări, dar nu am crezut o secundă că mă va fascina mai mult decât Thailanda. Am vizitat foarte multe locuri, poate prea romantice pentru mine care mi-am petrecut vacanta „in regim single” (râde) dar, cu siguranţă, mă voi reîntoarce în 2015, sper însoţită, adică în regim double', povesteşte Alina.

 

Programul a fost foarte bine sintetizat de către skipper-ul catamaranului, mai spune ea. În fiecare zi ne opream în două golfuri diferite pentru snorkeling, înot şi sărituri tip Splash', de pe barcă… Seara ne opream să luăm cina în oras si ne întorceam la somn pe barcă.

 

A fost o vacanţă foarte relaxantă, am citit trei cărţi… culmea, toate de dragoste (râde), am făcut multă plajă, am mâncat mult peşte, am făcut multe fotografii, am navigat, am dansat, gătit, am dormit cinci seri pe punte, ca să pot admira în linişte stelele şi luna, am avut parte şi de o zi de furtună ceva mai agresivă, am hrănit lebedele din golfuri… A fost o vacanţă memorabilă!'

 

Odată întoarsă în ţară, Alina Puşcaş a reluat filmările la Te cunosc de undeva!', transforming show-ul pe care îl prezintă alături de Cosmin Seleşi.

 

Te cunosc de undeva!' revine la Antena 1, din 13 septembrie, de la ora 20.30, cu un sezon al campionilor transformărilor.

 

Alina Puşcaş s-a întors dintr-o vacanţă memorabilă Alina Puşcaş s-a întors dintr-o vacanţă memorabilă

  

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter