Alina Sorescu, primul interviu de când a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu: „O perioadă complicată, simt că am...”

Publicat pe

Alina Sorescu a dat primul interviu de când a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu. Alina Sorescu a oferit amănunte despre divorțul de Alexandru Ciucu, după 12 ani de căsnicie și 14 de iubire. Cântăreața a dezvăluit cum se simte acum și ce fac fetele ei și ale lui Alexandru Ciucu, mai ales că Instanța a decis ca micuțele să locuiască în casa ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alina Sorescu a oferit primul interviu de când a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu. Alina Sorescu și Alexandru Ciucu trec printr-o perioadă extrem de dificilă, divorțul nefiind un eveniment plăcut pentru nici un cuplu, mai ales când sunt și copii mici la mijloc. Alina Sorescu se străduiește să înainteze cu bine în acest proces și să depășească perioada dificilă, cu sprijinul fetelor sale și al familiei.

Alina Sorescu, primul interviu de când a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu: „O perioadă complicată, simt că am...'Alina Sorescu, primul interviu de când a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu: „O perioadă complicată, simt că am...'

Alina Sorescu, primul interviu de când a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au logodit în Italia, la Florența, și au făcut nunta în România, pe 12 septembrie 2010, la Palatul Știrbey. A fost un eveniment grandios, desprins parcă din poveștile cu prinți și prințese. Cei doi au două fiice, Carolina (8 ani și jumătate) și Raisa (6 ani).

Chiar și în această perioadă tumultoasă din viața mea, lucrurile trebuie să meargă mai departe. Simt că am foarte multe lucruri de făcut și nu trebuie să mă opresc. Sunt, totuși, un om activ de mic copil.

Îmi place să cred că, orice ar fi, voi fi prezentă în fața oamenilor, în toate momentele, și bune, și rele.', a declarat Alina Sorescu în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, la Prima TV.

Citește și: Cum se înțelege Alex Velea cu Maya, fiica Antoniei: „Chiar dacă nu sunt tatăl natural…’/ EXCLUSIV

Citește și: Vlăduța Lupău, detalii despre botez și petrecerea de nuntă pe care a amânat-o: „Aveam pregătită o super-petrecere’/ EXCLUSIV

Cine o ajută pe Alina Sorescu să crească fetele, în plin proces de divorț cu tatăl lor, Alexandru Ciucu

Artista a vorbit și despre fiicele ei și ale lui Alexandru Ciucu. Tatăl Alinei Sorescu este cel care le duce la școală, iar vedeta le ia.

Cele două sunt bine, iar cântăreața este convinsă că vor depăși această perioadă dificilă prin care trece familia.

Tata le duce la școală, de obicei eu le iau. Fetele sunt bine, e firesc să fie o perioadă complicată, dar vom trece peste, cu siguranță, cu înțelepciune', a adăugat ea.

Alina Sorescu a obținut o primă victorie în procesul de divorț cu Alexandru Ciucu

Alina Sorescu a obținut o primă victorie în procesul intentat de Alexandru Ciucu: instanța a decis ca fetițele să aibă domiciliul la ea.

Această veste i-a adus liniștea artistei, care a reacționat pe pagina de Instagram la scurt timp după ce a aflat că fetele rămân la ea. Vedeta i-a mulțumit avocatei pentru tot, dar și fanilor pentru susținere.

Mi-am recăpătat liniștea. Instanța a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine. Îi mulțumesc avocatei mele, Nicoleta Popescu, pentru implicare. Vă mulțumesc și vouă, tuturor, pentru susținere.', a scris Alina Sorescu pe pagina sa de Instagram.

Există viață și după divorț pentru Alina Sorescu!

Alina Sorescu a lansat marți, 24 mai, melodia „Suflet de copil', în colaborare cu Edward Sanda și cu elevii ei de la „Picii lu Soreasca', școala de muzică pe care a lansat-o în 2011.

Este o piesă sensibilă, dedicată celor mici, dar și celor mari, iar Alina este extrem de potrivită pentru un astfel de proiect.

Solista radiază în videoclipul regizat de Ionuț Trandafir, poartă ținute colorate și un machiaj fresh, zâmbește, dansează și emană energie bună, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Solista nu mai poartă verighetă și nici inel de logodnă, iar asta demonstrează că pare pregătită să lase trecutul în urmă, indiferent de câtă suferință are sau ar fi avut parte.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter