Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, prima apariție împreună, după zvonul divorțului: "Timp în familie"

Publicat pe

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au apărut împreună, în weekend, după intens vehiculatul zvon legat de divorțul lor. Cei doi au ieșit la masă împreună cu fetele lor, la un restaurant din București și au imortalizat momentul printr-o fotografie, poate și pentru a închide gura celor care bârfesc despre familia lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Creatorul de modă, soția sa Alina Sorescu și fiicele lor, Elena Carolina și Ana Raisa, și-au petrecut ziua de sâmbătă împreună, la un restaurant din București. Cei patru s-au pozat împreună la o terasă, în aer liber, foarte apropiați și zâmbitori. Alexandru Ciucu a fost cel care a postat imaginea pe rețelele de socializare.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, prima apariție împreună, după zvonul divorțului: "Timp în familie"Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, prima apariție împreună, după zvonul divorțului: "Timp în familie"

„O vreme perfectă de ieșit la terasă. Timp în familie', a scris el pe Instagram.

Fanii au reacționat imediat și s-au bucurat pentru ei, le-au dorit fericire și au apreciat cu mii de inimioare fotografia respectivă.

Ulterior, Alexandru Ciucu a plecat la Milano, probabil cu afaceri.

Citește și: Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, despre problemele lui Fulgy, cu drogurile

Citește și: Ana Porgras de la Survivor, despre cele mai grele momente în gimnastică

Citește și: Cum se înțeleg Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, la doi ani de la divorț

Dovada că nu vor divorța

Este prima dată când Alina Sorescu, Alexandru Ciucu și fiicele lor apar împreună, ca o familie, după zvonurile recente legate de divorț. Fotografia respectivă pare a fi o dovadă sau o mărturie suplimentară că nici vorbă de divorț în familia lor și că totul este normal la ei acasă.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt căsătoriți de 11 ani și au împreună două fetițe, însă în ultima vreme se tot zvonește iminența unui divorț. Nici vorbă despre asta, susține creatorul de modă. Ba chiar, spune Ciucu, se pregătesc de vacanță, nu de divorț!

Creatorul de modă a negat toate speculațiile, a mărturisit că el și soția nu au de gând să se separe. „Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucrurile intime', a declarat el pentru fanatik.ro.

Alina Sorescu a fost foarte discretă în ceea ce privește acest subiect. „Nu vreau să comentez, pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine', spunea ea în urmă cu câteva săptămâni într-o emisiune de televiziune.

Recent, Alexandru Ciucu a fost surprins de paparazzi în compania unei femei misterioase, la o terasă din Capitală. Ulterior, cei doi s-au îndreptat spre apartamentul acesteia, unde ar fi zăbovit o vreme.

Nu este adevărat nimic, nu divorțăm. Nu înțeleg de ce lucrurile au ajuns până la acest nivel. Într-adevăr, au apărut poze cu o femeie lângă mine, dar ea este Georgiana, o prietenă de familie, nimic mai mult. Întorsătura asta a fost luată din nimic, a mai spus Alexandru Ciucu.
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter