Alyssa Milano – O adevărată Wonder Woman pentru fetiţa ei

Publicat pe

În timp ce anul acesta Alyssa Milano şi familia ei s-au costumat de Halloween în personajele din animaţia „Despicable Me', actriţa a dezvăluit şi o fotografie de la sărbătoarea de anul trecut.

 

Îmbrăcată în Wonder Woman, Alyssa este surprinsă în timp ce o alăpta pe Elizabella, fetiţa ei.

 

Alyssa Milano este una dintre cele mai puternice voci de la Hollywood care susţin alăptarea, ea fiind în centrul mai multor discuţii în cadrul cărora a fost acuzată că îşi alăptază copilul în public, în timp ce acesta ar trebui să fie doar un moment intim.

 

Alyssa are cu totul o altă părere, luptând pentru ca mamele să-şi poată alăpta copiii în public. În plus, prin această fotografie le sugerează mamelor că ele sunt adevăratele eroine din viaţa copiilor lor.

 

„Nu înţeleg. Nu derajează pe nimeni faptul că Miley Cyrus îşi arată sânii. Oamenii se simt mai confortabil când văd o imagine sexuală legată de sâni decât atunci când văd o poză în care sânii sunt expuşi pentru ceea ce au fost creaţi. Voi continua să-mi alăptez fetiţa până la 6 ani dacă trebuie'.

 

Alyssa Milano este o mamă împlinita, ea având un băieţel, Milo Thomas, născut în 2011, şi o fetiţa, Elizabella Dylan, in varsta de 2 ani.

 

În vârstă de 42 de ani, actrita a devenit cunoscută o dată cu rolurile din serialele de televiziune „Who’s the Boss', „Melrose Place', „Charmed' sau „Mistresses'.

 

Foto: Hepta, Instagram

 

Alyssa Milano – O adevărată Wonder Woman pentru fetiţa eiAlyssa Milano – O adevărată Wonder Woman pentru fetiţa ei

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter