Amalia Enache a botezat un baietel

Publicat pe

Amalia Enache a botezat la Sibiu un baietel de doua luni, Ianis, prezentatoarea tv mai trecand prin aceasta experienta si in urma cu patru ani cand a crestinat-o pe Monika, fetita prietenei ei.

Micutul Ianis in varsta de doar doua luni si jumatate a avut parte de o crestinare linistita la o biserica din Sibiu. Pe cat de cuminte si calm a fost baietelul, pe atat de agitata a fost celebra sa nasica.

Amalia Enache

Din pricina unor peripetii pe drumul de la Bucuresti la Sibiu am ajuns abia cam cu 5 minute inainte de ora programata. Mi-a fost incredintat imediat copilul, era prima data cand il tineam pe Ianis in brate. De obicei, n-am nici o temere cu bebelusii, dar din cauza agitatiei de pe drum sau a emotiilor slujbei, simteam ca-mi bate inima tare-tare si imi doream sa nu simta si sa se sperie cel mic, care era lipit de mine. , povesteste Amalia.

Amalia Enache

Ea s-a speriat foarte tare in momentul in care micutul a fost asezat pe trepte de catre preot, dupa un vechi obicei. Nu stiam de obiceiul cu asezatul copilului pe jos pe treptele din fata altarului si acolo am fost ceva mai ingrijorata.'

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter