Amalia Enache si Paula Herlo la gala ’Oameni pentru Oameni”

Publicat pe

In cadrul galei “Oameni pentru Oameni”, Pro TV a castigat Premiul pentru cea mai eficienta participare media in promovarea proiectelor de implicare sociala, atragere de resurse si voluntariat.

Premiul a revenit si pentru sustinerea proiectului HHC Romania si deschiderea manifestata fata de cererile de promovare a altor campanii sociale pe parcursul anului 2010.

Amalia Enache, Paula Herlo, Dana Deac
Amalia Enache, Paula Herlo si Dana Deac

Premiul primit vine ca o recunoastere din partea societatii civile care a apreciat campaniile sociale derulate de noi: Tu stii ce mai face copilul tau?, Avem viata in sange sau Stop torturarii animalelor. Pe langa aceste campanii, ProTV a sustinut si ONG-uri cu proiecte spectaculoase', a declarat Paula Herlo.

Unul dintre acestea, Asociatia Salveaza Vieti, al carei presedinte onorific este chiar Paula Herlo, a obtinut in cadrul aceleiasi Gale Marele Premiu si premiul pentru cea mai buna campanie de atragere de fonduri. Am avut emotii si am fost fericita sa cunosc oameni frumosi care-si dedica mare parte din timp pentru a schimba ceva in tara asta. Momentele de acest fel sunt cele care pe mine ma fac sa spun din tot sufletul Romania, te iubesc!', a marturisit emotionata laureata Premiului Emmy.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter