Amalia Năstase, de nerecunoscut după ce a slăbit 30 de kilograme! Cum arată acum

Publicat pe

În luna iulie, după 126 de zile de regim, Amalia Năstase era dovada vie că, dacă vrei, poți! Vedeta slăbise deja 25 de kilograme și iată că nu s-a oprit aici. Recent, aceasta a afișat o siluetă și mai suplă, reușind în total să slăbească 30 de kilograme!

După venirea pe lume a fiului ei, Toma, acum în vârstă de 3 ani, Amalia Năstase nu a reușit să revină la greutatea dinainte, așa că, în cele din urmă, s-a decis să înceapă o dietă sănătoasă și eficientă. Amalia Năstase a slăbit, în aproape șase luni, nici mai mult, nici mai puțin decât 30 de kilograme, dovedind că alimentația sănătoasă face minuni, chiar dacă nu este însoțită neapărat de un program drastic la sală, ci doar de lungi plimbări prin parc… Dieta ei a fost bazată pe fructe, legume, carne la grătar cu salată – în general mese ușoare, bogate în vitamine, Amalia neabătându-se de la noul ei mod de viață, care acum implică trei mese pe zi și două gustări.

Teo Trandafir nu a mai recunoscut-o pe Amalia Năstase!

Recent, Amalia Năstase a fost invitată la TEO Show, unde i-a surprins literalmente pe cei doi moderatori – Teo și Bursucu -, aceștia mărturisind că nu au recunoscut-o! Ulterior, bruneta a postat pe contul ei de socializare fotografia făcută în timpul emisiunii, în care apare alături de Teo și de Bursucu, alături comentariul: „Atunci când Teo Trandafir nu te mai recunoaște înseamnă că te îmbogățești? -30 de kilograme'.

Și, într-adevăr, față de acum aproape șase luni, când a început dieta, Amalia Năstase este de nerecunoscut. Vedeta a purtat o rochie lungă, verde-închis, decoltată și cu bretele, care îi complimenta perfect noua siluetă, vizibil mai subțire și tonifiată. Fanii s-au grăbit s-o felicite pentru ambiție și au înroșit butonul de like: „Ambiție și voință, nu așa… 30 de kilograme nu sunt 3', „Ești un exemplu și o frumusețe de femeie', „Arăți minunat și cred că te simți pe măsură', „Superbă', „Impecabilă', „Bine de tot', „Câtă ambiție!', „Arăți senzațional!', „Doamne, ce frumoasă ești!', „Ce splendoare de femeie!'

Amalia Năstase, de nerecunoscut după ce a slăbit 30 de kilograme! Cum arată acumAmalia Năstase, de nerecunoscut după ce a slăbit 30 de kilograme! Cum arată acum

Foto: Instagram

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter