Amalia Nastase si Andi Moisescu, impreuna in campania "Bun venit pe lume!”

Publicat pe

Organizatia Salvati Copiii lanseaza campania „Bun venit pe lume!' prin care isi propune strangerea de fonduri pentru dotarea cu incubatoare a maternitatilor din 15  orase.  Campania va avea sustinerea Amaliei Nastase ca Ambasador al programului Fiecare Copil Conteaza si a lui Andi Moisescu.

 


Pornind de la datele statistice conform carora in Romania mor anual, in medie, 1900 de copii cu varsta mai mica de un an, organizatia Salvati Copiii va amplasa in trei locuri cunoscute din Bucuresti- Bucuresti Mall, Plaza Romania si parcul Herastrau–la Roata Mare – cate 1900 de body-uri de copii, fiecare dintre acestea simbolizand un copil care nu a mai apucat sa-l foloseasca.

In fiecare dintre cele trei spatii pot fi facute donatii incepand din 6 octombrie, ora 11:00. Pentru fiecare 50 de lei donati, un body va ajunge la copiii din maternitati. In fiecare dintre cele trei spatii vor exista si doua ateliere sustinute de voluntarii Salvati Copiii – unul de personalizare abody-urilor donate si unul creativ pentru copii. Astfel, toti cei care vor participa la actiune, vor avea ocazia sa lase un mesaj personalizat pe body-ul pe care il vor salva.

Contributii in bani se mai pot face trimitand sms la numarul 8864 sau pe site-ul www.salvaticopiii.ro pana la incheierea campaniei, in 31 decembrie.

Programul pentru donatii in cele trei spatii este:

6 octombrie: Bucuresti Mall 11.00 – 22.00;Plaza Romania 11.00 – 22.00; Parcul Herastrau (la Roata Mare) 11.00

-18.00

7 octombrie: Bucuresti Mall 10.00 – 22.00; Plaza Romania 10.00 – 22.00; Parcul Herastrau (la Roata Mare) 10.00
-18.00

Salvati copii

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter