Amanda Seyfried și Justin Long s-au despărțit

Publicat pe

După doi ani de relație, actorii Amanda Seyfried și Justin Long au decis să se despartă. Cei doi locuiau împreună într-un apartament din new York și declaraseră în urmă cu un an că vor ca relația lor să fie una longevivă.

 

amanda seyfried&justin long

 

O sursă apropiată a cuplului a declarat că cele două vedete s-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni și că Justin este cel care suferă cel mai mult post despărțire.

 

Unul dintre motivele despărțirii ar fi programul foarte diferit al celor două celebrități. Faptul că nu reușesc să se vadă pe cât de des și-ar dori i-a făcut să se distanțeze unul de celălalt. ,,A face filme înseamnă două luni întregi de muncă în care lucrezi de la 12 la 14 ore pe zi, asta poate să îți destrame relația”, a declarat Amanda pentru Vogue.

 

Amanda și Justin s-au cunoscut în vara anului 2013 pe Instagram. Carismatica actriță a observat o poza amuzantă postată de Long, care a făcut-o să râdă în hohote. Așa că a decis să îi trimită un mesaj și astfel cei doi s-au împrietenit și ulterior au devenit un cuplu.

 

Silvia Cimpeanu, Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter