Amănunte dramatice din trecutul lui Fuego. A fost la un pas de însurătoare și Irina Loghin urma să-i fie nașă, dar totul s-a terminat cu lacrimi!

Publicat pe

Puțini își amintesc faptul că Fuego, pe numele său din buletin Paul Surugiu, a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără pe nume Ana Maria Ciuașu. Cei doi au fost la un pas de căsătorie, dar totul s-a terminat cu lacrimi, după ce logodnica lui Fuego a pierdut mai multe sarcini.

Amănunte dramatice din trecutul lui Fuego. A fost la un pas de însurătoare și Irina Loghin urma să-i fie nașă, dar totul s-a terminat cu lacrimi!Amănunte dramatice din trecutul lui Fuego. A fost la un pas de însurătoare și Irina Loghin urma să-i fie nașă, dar totul s-a terminat cu lacrimi!

Timp de patru ani, Fuego s-a iubit cu Ana Maria Ciuașu și urmau să se căsătorească, nășiți de Irina Loghin. S-au despărțit în 2007, când nimeni nu se aștepta, mai ales că s-au străduit să devină părinți. Tânăra chiar a rămas însărcinată de două ori, însă a pierdut copilul – prima dată când era gravidă în două luni, iar a doua oară, sarcina era și mai avansată.

„Relația mea cu Ana Maria nu mai există. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice și injectabile pentru a rămâne însărcinată, s-a terminat totul. Relația noastră s-a încheiat de curând, dar noi am rămas buni prieteni', spunea Fuego la vremea respectivă.

De atunci, Fuego nu a mai vorbit despre niciuna dintre partenerele sale. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter