Amintiri din adolescență! Câți bani au primit Oana Sârbu și Ștefan Bănică pentru rolurile din Liceenii şi pe ce i-au cheltuit

Publicat pe

Ștefan Bănică şi Oana Sârbu erau adolescenţi atunci când au primit rolurile din Liceenii, unul dintre cele mai populare filme româneşti din toate timpurile. Povestea de dragoste dintre Dana şi Mihai a fost urmărită cu sufletul la gură de milioane de telespectatori, iar remuneraţia lor a fost pe măsură. Pentru vremurile acelea, banii pe care i-au primit Ștefan Bănică şi Oana Sârbu pentru rolurile din Liceenii reprezentau o sumă onorabilă.

Amintiri din adolescență! Câți bani au primit Oana Sârbu și Ștefan Bănică pentru rolurile din Liceenii şi pe ce i-au cheltuitAmintiri din adolescență! Câți bani au primit Oana Sârbu și Ștefan Bănică pentru rolurile din Liceenii şi pe ce i-au cheltuit

„Pentru rolul din Liceenii am primit 9.000 de lei, bani pe care i-am cheltuit pe o canapea, două fotolii și o mașină de spălat. Nu prea îmi dădeam seama de ce va urma. Nu m-am gândit ce impact va avea rolul pe care l-am interpretat asupra vieții mele artistice. Dupa ce filmul a apărut pe ecrane a fost o nebunie. Toate fetele se tundeau ca mine. Lumea mă striga pe stradă Dana. A fost explozie', a declarat Oana Sârbu într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp.

Aceeaşi sumă a primit şi Ştefan Bănică pentru rolul lui Mihai, mai cu seamă că artistul a fost luat din armată pentru a juca în Liceenii.

 „Pentru mine, filmul „Liceenii' a însemnat un act de identitate, al doilea certificat de naștere. Atunci, pentru prima oară, Nicolae Corjos mi-a spus Ștefan Bănică Junior. În 1985 am intrat la Institutul de Teatru și am plecat în armată la Craiova. Toți studenții la actorie au dat probe pentru rolul Mihai, dar lui Corjos nu i-a plăcut niciun candidat. Am fost scos din armată pentru a da probe pentru film', îşi aminteşte Ştefan Bănică. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter