Ana Baniciu îşi lansează oficial prima colecţie de haine

Publicat pe

Ana Baniciu isi lanseaza colectia de haine Half Store' la Targul cadourilor de Paste' de la Sala Dalles.

 

Sunt foarte fericita ca a venit momentul lansarii oficiale. Half Store este dedicat femeii care se remarcă prin ținute, prin atitudinea îndrăzneață și căreia îi place să strălucească în fiecare zi', declara Ana Baniciu.

 

Ideea artistei a pornit de la o pasiune din copilarie: Am innebunit-o pe mama in copilarie pentru ca imi doream mereu mai multe haine, intotdeauna imi doream ceva nou, iar cand am inceput sa cresc ii luam din dulap tot felul de haine, lucru care se intampla si in ziua de azi!', povesteste Ana.

 

Principalii sustinatori ai Anei sunt parintii ei: Mama a fost extrem de incantata pentru ca ii place tare mult domeniul asta si are foarte mult idei traznite. Tata a aparut intr-o zi la atelier si ne-a spus mie si Oliviei, prietena mea cu care am pornit pe acest drum: Faceti haine foarte frumoase, cu gust! M-am bucurat si de sustinerea celor ce mi-au ascultat muzica sau a celor care au urmarit serialele in care am jucat, fapt ce m-a bucurat foarte tare pentru ca m-au incurajat sa muncesc in continuare cu spor', adauga Ana Baniciu.

 

Targul cadourilor de Paste'de la Sala Dalles poate fi vizitat in perioada 2 – 11 aprilie, intre orele 10.00 – 20.00. Intrarea este libera.

 

Ana Baniciu îşi lansează oficial prima colecţie de haineAna Baniciu îşi lansează oficial prima colecţie de haine

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter