Ana Maria Pantaze, primul interviu după ce a câștigat "Românii au talent" 2019: "Familia mea nu se aștepta să câștig!"/ Ce va face cu premiul de 120.000 de euro

Publicat pe

Ana Maria Pantaze este „o fată simplă, un om normal cu o viață normală”, după cum se descrie singură. Pentru publicul „Românii au talent”, însă, Ana Maria Pantaze este concurenta care a câștigat trofeul în 2019 și marele premiu de 120.000 de euro. Croitoreasă de meserie, tânăra din București are de gând să facă din muzică mai mult decât un hobby și a povestit, în cadrul unui interviu pentru VIVA!, care sunt planurile sale de viitor și ce va face cu banii câștigați.

Ana Maria Pantaze, primul interviu după ce a câștigat "Românii au talent" 2019: "Familia mea nu se aștepta să câștig!"/ Ce va face cu premiul de 120.000 de euroAna Maria Pantaze, primul interviu după ce a câștigat "Românii au talent" 2019: "Familia mea nu se aștepta să câștig!"/ Ce va face cu premiul de 120.000 de euro

Felicitări, Ana Maria! Ce ai simțit în momentul acela, când după clipe de tensiune maximă, ți-ai auzit numele? Ai avut vreo clipă senzația că tu vei fi marea câștigătoare „Românii au talent'?

 

Mulțumesc! În așteptarea anunțării marelui câștigător, au fost niște momente pline de emoție, am crezut că nu se anunță mai repede, eram copleșită de emoții! Nu m-am așteptat nicio secundă să câștig eu Românii au talent.

 

Chiar așa! Cum ai ajuns la „Românii au talent'? Cine te-a sfătuit să participi?

 

La Românii au talent am ajuns împinsă de la spate de prieteni! Ei m-au încurajat, m-au sprijinit și mi-au dat încredere să fac pasul cel mare și să ajung la audițîi, unde am avut primul șoc după ce am primit golden buzz-ul de la Mihai Petre.

 

Cu ce crezi că i-ai cucerit pe oamenii care te-au votat? Sigur că vocea ta a meritat, dar și povestea ta de viață consideri că a contat?

 

Oamenii au fost cuceriți, cred, în primul rând de vocea mea, apoi de ideea că oricine își poate trăi momentul la care visează, dacă nu renunță. Nu m-am gândit că voi avea atâta susținere din partea publicului, nu mă așteptam la toate reacțiile pozitive.

 

Reprezintă premiul cel mare, pe care l-ai câștigat, șansa către o nouă viață?

 

120.000 de euro este o sumă enormă. Nu am crezut vreodată că voi câștiga o sumă atât de mare de bani. Premiul acesta îmi va schimbă viața cu siguranță și o va schimbă în bine.

 

Există oameni pe care banii și faima îi schimbă. Și nu întotdeauna în bine. Cum vei putea rămâne cu picioarele pe pământ, acum că te opresc oamenii pe stradă și ești și bogată?

 

Nu cred că faima îmi va lua mințile. Eu sunt o fată simplă, un om normal cu o viață normală. Familia și prietenii mei sigur mă vor trage de urechi dacă voi avea vreodată vreo abatere.

 

Cum arată casă visurilor tale?

 

Nu am analizat încă piața imobiliară, dar doresc să-mi cumpăr un apartament, pe care îl voi mobila cât mai vesel, în care voi face o zonă specială pentru trofeu.

 

Ce se întâmplă cu croitoria? Rămâi cu pasiunea ta veche sau te gândești la o altă afacere?

 

Momentan le îmbin pe ambele, am mai lucrat pentru prieteni înainte de concurs, când mai aveam timp. Pe viitor, îmi doresc să continui cu muzica, să fac niște lecții de canto și poate voi avea și reprezentații dacă există cereri.

 

Povestește-mi despre cel mai dificil moment din viața ta înainte de „Românii au talent', te rog.

 

Din fericire, nu am avut momente extrem de dificile în viața mea.

 

Cum ai ajuns să faci karaoke în Centrul Vechi?

 

Sub locuința mea s-a deschis un pub în care se făcea karaoke. Ieșind la o cafea, ușor, ușor am prins curaj și am cântat și eu. După un timp, lângă el s-a deschis un alt pub de karaoke, cu un grup de oameni mult mai deschiși și prietenoși. Aici am găsit susținerea și încrederea pentru participarea mea la „Românii au talent'.

 

Te gândești să continui și cu muzică într-un sens și mai serios și să nu rămâi doar la nivelul artist de karaoke?

 

Următorul pas este să iau lecții de canto, să fac studiu muzical, să mă descopăr și să evoluez. Momentan nu am primit nicio propunere serioasă pentru vreo colaborare, nu s-a concretizat nimic, dar sper pe viitor să am o carieră muzicală.

 

Au existat, că de fiecare dată după un astfel de concurs, și voci care susțin că Aris trebuia să câștige. Cum a fost după seară de vineri? E supărat pe tine?

 

Am fost conștientă mereu că fiecare concurent are susținătorii lui și este normal că fiecare să-și susțină favoritul. În cazul nostru, publicul a votat și a ales câștigătorul. Am vorbit cu Aris înainte de finală, i-am spus că este un copil talentat, care sigur va avea succes. În momentele de dinaintea anunțării câștigătorului, am încercat să-l încurajez cât am putut de mult.

 

Ai amulete, talismane? 

 

Am o brățară primită de la Tunes, care mi-a fost dăruită înainte de a participa la preselecțiile de la „Românii au talent'. Am purtat-o mereu la mână și am crezut mereu că-mi va aduce noroc, ceea ce s-a și întâmplat.

 

Am văzut că eșți foarte populară în social media. Te-au invadat deja cererile în căsătorie, acum că ești vedetă?

 

Într-adevăr, am observat că am foarte mulți susținători care mă urmăresc și vreau să le mulțumesc pe această cale. Am primit și cereri de căsătorie, am câțiva admiratori care îmi scriu zilnic. (râde)

 

Care este relația cu familia ta? Ai frați, surori? Te-au încurajat de la început? 

 

Am o familie minunată, care mă susține și mă ajută. La început au fost reținuți, poate și din cauza oamenilor care aruncă cu răutăți. Toți au crezut în mine, dar nu se așteptau să câștig, nu au crezut că mi se va întâmpla un lucru atât de frumos, că atâția oameni mă vor aprecia și că voi ajunge în sufletele lor.

Vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor care au crezut în mine, care m-au susținut și m-au votat. Fără ei nu aș fi ajuns în finală și, cu siguranță, nu aș fi câștigat. Vă mulțumesc pentru tot! Mi-ați schimbat viața!

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter