Ce copilărie a avut Anamaria Prodan, în comunism: "Toată lumea știa cine sunt"

Publicat pe

Anamaria Prodan a fost privilegiată pe vremea comunismului pentru că era fata uneia dintre cele mai iubite artiste la vremea aceea, Ionela Prodan. Regretata artistă nu lipsea de la petrecerile soților Ceaușescu și prin prisma statutului său, și Anamaria Prodan era respectată în oraș.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a fost recent invitată în podcastul „La Mijloc' găzduit pe YouTube de Codin Maticiuc și actorul Anghel Damian. În cadrul acestuia, impresara a vorbit despre viața ei, despre copilăria și adolescența petrecută în România. Pe vremea comunismului, dar și după, a avut parte de multe privilegii.

Ce copilărie a avut Anamaria Prodan, în comunism: "Toată lumea știa cine sunt"Ce copilărie a avut Anamaria Prodan, în comunism: "Toată lumea știa cine sunt"

„Eu m-am născut Anamaria Prodan. Eu am avut bani toată viața. Mama era Dumnezeu. Pe meseria ei mama era Dumnezeu. Mama era…o ținea Nicolae Ceaușescu în palmă, numai ea cânta', a spus Anamaria Prodan în podcastul lui Codin Maticiuc.

Ce copilărie a avut Anamaria Prodan, în comunism

„Mi s-a părut penibil să rămân fata Ionelei Prodan. Am crescut într-o generație când toate vedetele timpului aveau copii râzgâiați, așa era, știi. Copii de bani gata, la cluburi în fiecare noapte, nu prea făceai multe pe vremurile alea. Dacă îmi aduc aminte, am pierdut câțiva ani din viață cu perioada aia, dar nu îmi pare rău. (…)

Noi, generația asta din 1972, am făcut…am deschis drumurile generațiilor', a declarat pe YouTube impresara.

Citește și: O tânără din Constanța, filmată când își bătea cu bestialitate fetița de 2 ani. Ce au deciz autoritățile după imaginile care au șocat România

Citește și: Andrei Ștefănescu s-a împăcat cu Antonia, la un an de la divorț.Fostul ei iubit a confirmat totul

Citește și: Sunt împreună de 14 ani. Cum și-a cucerit Cabral soția și cum a trecut testul în fața părinților ei: „A știut colega de rate ce să aleagă’/ EXCLUSIV

„Eram în același anturaj cu Fane Spoitoru, prieteni, eram la aceeași masă'

Când ajungea în diferitele localuri de distracție din București, toți o cunoșteau pe Anamaria Prodan. Era petrecea chiar și la aceeași masă cu Fane Spoitoru. Nu s-a ferit să recunoască și că se lua la bătaie, atunci când ceva sau cineva o deranja.

„Hai să o luam cu cluburile. Eu am prins Vox Marix și înainte de asta le-am prins pe cele de prin Regie. Am prins Club A. Prima dată a fost clubul Vox mic, la Cercul Militar. De acolo a plecat șmecheria.

Eu eram cu Fane, știi? Cu Fane Spoitoru. Eram în același anturaj, prieteni, eram la aceeași masă. Cine făcea prima scandalul? Eu. Eu eram fata cu bani. Toată lumea știa cine sunt.

Eu nu aveam nevoie de niciun bărbat, nu avea voie nimeni să vorbească cu mine…dacă nu îmi convenea ceva, începea scandalul de la mine. Până să intervină cineva, dădeam eu prima, păi mai așteptam. (…)

Eu dacă îți povestesc anturajul meu, nepoatele Mihaelei Ceaușescu, Călin Andrei, băiatul lui Ștefan Andrei, fostul ministru, adică noi eram altă generație.

Eu am avut chestia asta, niciodată nu m-a interesat ce spune lumea. Domne, Anamaria Prodan umblă cu Bebe Cămătaru. Pentru mine au fost frații mei și niciodată nu m-am dezis.

Bebe este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, de familie, frați. Pe mine nu mă interesa că pe mine mă cheamă Anamaria Prodan și trebuie să numai prieteni eu știu cum', a mai declarat Anamaria Prodan.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter