Anamaria Prodan şi-a luat ceas din aur cu diamante, de 300.000 de dolari / Vezi cum arată bijuteria!

Publicat pe

Anamaria Prodan a atras toate privirile la un eveniment monden, cu un ceas pentru care ar avea nevoie de bodyguard. Sexy impresara şi-a cumpărat din Statele Unite, un ceas din aur alb, cu sute de diamante, pentru care a plătit o avere.

Anamaria Prodan şi-a luat ceas din aur cu diamante, de 300.000 de dolari / Vezi cum arată bijuteria!Anamaria Prodan şi-a luat ceas din aur cu diamante, de 300.000 de dolari / Vezi cum arată bijuteria!

Dacă la petrecerea VIVA! 2019, Anamaria Prodan a îmbrăcat o rochie de infarct, care a arătat lumii cât de mult a slăbit în ultimele luni şi cât de bine arată la 46 de ani, soția antrenorului Laurențiu Reghecampf a fost, din nou, o apariţie care a atras toate privirile la un alt eveniment monden. Motivul? O bijuterie pe care și-a cumpărat-o din Los Angeles și pe care a plătit nu mai puțin de 300.000 de dolari.

„Este un ceas pe care mi l-am dorit și pe care l-am cumpărat imediat. Știți că eu sunt mai extravagantă, dar când iubesc ceva, nu ezit să mi-l cumpăr. În general, eu îmi iau tot ce îmi place, nu mă uit la preț! D-asta muncesc în fiecare zi, de dimineață până seara! Să îmi fac toate poftele, chiar dacă unele dintre ele costă foarte, foarte mult', spune Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru VIVA!

Ceasul Anei este Audemars Piguet Royal din aur alb, cu peste 350 de diamante. Este un model exclusivist, are cadran cu diamante şi nu se găsește de vânzare.

La începutul anului, Anamaria Prodan a uimit pe toată lumea la unul dintre interviurile la care a participat. Soția lui Reghe s-a afișat cu o ținută care valora peste jumătate de milion de euro! Doar geanta Hermes, din piele de crocodil, pe care o purta atunci costă 80.000 de euro.

 

 

 

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter