Anamaria Prodan, super sexy în costum de baie la 46 de ani!

Publicat pe

Anamaria Prodan nu și-a câștigat degeaba supranumele de „sexy-impresara”. La 46 de ani, aceasta arată incredibil și, conștientă de acest atu, își răsfață fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii din ce în ce mai „hot”. Iată cum a pozat Anamaria în cea mai recentă fotografie, cu care și-a pus fanii pe jar!

Aflată în Dubai, Anamaria Prodan a postat pe contul ei de socializare o fotografie în care apare în costum de baie, lăsându-și fanii fără cuvinte cu trupul ei bine lucrat. Nu s-ar spune că vedeta are 46 de ani și trei copii mari, iar asta au ținut și admiratorii ei să sublinieze, aceștia concluzionând că Anamaria este o adevărată bombă sexy și că nici nu poate exista comparație cu așa-zisele vedete din showbizul autohton.

„Foarte frumoasă și sexy', „Aici bombă sexy, nu Crudu și Drăgușanu', „Sunteți o femeie frumoasă, cu un corp perfect', 'Cu așa priveliște chiar este o zi perfectă', „Ești bună rău', „Arăți foarte bine', „Ești bestială', ' Mamma mia, absolut ultra-mega-sexy', ' Ești prea goală', 'Beyonce de România', „Arnold de România… ești ambițioasă', „Ești superbă', „Ești magnifică', „Ești demențial de bună', sunt doar câteva dintre comentariile fanilor Anamariei.

Cu ce dietă a slăbit Anamaria 15 kilograme

Chiar dacă are un trup armonios de la natură, Anamaria Prodan a depus efort pentru a arăta astfel la 46 de ani. Și cum sportul nu este întotdeauna de ajuns, sexy-impresara a ținut și o dietă destul de dură, dietă la care apelează sportivii atunci când vor să dea jos rapid kilogramele în plus.

„Eu dacă îmi doresc ceva nu-mi stă nimic în cale! Este o dietă prin care toţi sportivii mari ai lumii slăbesc. Nu am mai mâncat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos. Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider”, a declarat Anamaria Prodan într-o emisiune de televiziune.

 

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă