Anamaria Stancu şi Tudor de la “Fly Project" - Weekend de miere la Istanbul

Publicat pe

Săptămâna trecută, Anamaria Stancu, de la care telespectatorii Antenei 1 află ultimele noutăţi legate de vreme, s-a căsătorit cu Tudor Ionescu, jumătatea formaţiei Fly Project'.

 

Pentru că în viitorul apropiat amândoi au agendele încărcate, proaspeţii miri şi-au amânat luna de miere pentru ianuarie, destinaţiile alese fiind Statele Unite şi Caraibe. Până atunci însă, Anamaria şi Tudor au ales să petreacă un weekend dulce', la Istanbul.

 

Nu am apucat să vedem foarte multe lucruri din acest oraş minunat pentru că amândoi eram extrem de obosiţi. Tudor abia a terminat un turneu în Rusia şi a ajuns acasă doar cu o zi înainte de cununie.

 

Aşadar, în acest city break ne-am relaxat. Din păcate, vremea nu a ţinut cu noi pentru că a plouat foarte mult. Am făcut puţin shopping în Grand Bazar – nu se putea să nu ajung eu aici, este unul dintre locurile mele favorite din oraş, am fost şi în piaţa Taksim unde am mâncat foarte bine. Am devenit fan al bucătăriei şi culturii otomane', spune frumoasa prezentatoare.

 

Anamaria Stancu şi Tudor de la Fly Project" -  Weekend de miere la IstanbulAnamaria Stancu şi Tudor de la Fly Project" -  Weekend de miere la Istanbul

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter