„Anatomia lui Grey” se desparte de Derek Shepherd

Publicat pe

Derek Shepherd – McDreamy, unul dintre cele mai îndrăgite personaje din serialul Anatomia lui Grey, interpretat de actorul Patrick Dempsey este scos din această producţie, scenarista Shonda Rhimes, alegând să o facă într-un mod brutal, omorându-l.

 
În episodul difuzat aseară de ABC, personajul salvează mai multe vieţi, după care se urcă la volanul maşinii. Neatent, pierde controlul maşinii şi se loveşte de un camion. Transportat la un alt spital decât cel la care lucrează el, Derek se află în comă, fără activitate cerebrală, iar lui Meredith îi revine ingrata sarcina de a-l deconecta pe bărbatul vieţii ei de la aparate.

 

Nu este pentru prima dată, când serialul se desparte de anumite personaje, iar Shonda Rhimes explică decizia astfel:

 

„Derek Shepherd este şi va fi mereu un personaj extrem de important pentru Meredith, pentru mine şi pentru fani. Nu mi-am imaginat vreodată că o sa-mi iau de la McDreamy al nostru… Acum, vom explora teritorii noi, iar Meredith va începe un nou capitol din viaţa ei. Performanţa lui Patrick Dempsey ne-a ajutat să îl creionăm pe Derek care a devenit un model a ceea ce femeile din zilele noastre aşteaptă de la dragoste: fericire, tristeţe, romantism, profunzime, dar, mai ales, autenticitate.'

 

„Anatomia lui Grey' se desparte de Derek Shepherd„Anatomia lui Grey' se desparte de Derek Shepherd
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter