Anca Lungu a născut un băiețel. Numele pe care părinții i l-au ales este deosebit

Publicat pe

Cea mai frumoasă zi de sâmbătă din viața fostei prezentatoare TV. Pe 14 iulie, Anca Lungu a născut un băiețel perfect sănătos, care se va numi Georgios Alexander.

Fericitul anunț a fost făcut de către mămică printr-o postare în social media. 'I feel love again!', a mărturisit proaspăta mămică.

La începutul acestui an, Anca Lungu a spus 'Adio!' frumoasei cariere pe care o ave aîn televiziune și a părăsit România alături de bărbatul pe care îl iubește și care este tatăl micuțului Georgios Alexander.

Ea și grecul Harry Arampatzis formează un cuplu și, din această primăvară, locuiesc la Nisa. Anca mai are o fetiță, Natalia, din mariajul cu Ștefan Lungu.

Despre plecarea din România și noua ei, viață, Anca ne-a mărturisit, într-un interviu pe care nu l-a acordat recent, că nu are regrete. 'N-am lăsat nimic important în urmă', ne-a spus fost prezentatoare TV.

'Nu am simţit această schimbare ca pe o ruptură sau o renunţare. Pe cât de neaşteptată a fost pentru ceilalţi, pe atât de firească a fost pentru mine', spunea Anca.

Legat de relația cu potentul om de afaceri de origine gracă, ea ne-a mărturisit: 'Cred că destinul îți aduce în cale oamenii potriviți la momentul potrivit. E posibil ca planurile tale să difere, să crezi că ești nepregătit, până când întâlnești omul care îți spulberă toate îndoielile'.

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter