Anca Lungu încă o alăptează pe Natalia

Publicat pe

Anca Lungu are o fetiță frumușică și sănătoasă, Natalia, care are un an și trei luni. Vedeta a mărturisit recent că încă o alăptează pe micuța ei.

Anca Lungu si Natalia

Părinţii Ancuţei trăiesc la Suceava şi cresc pui în ogradă. Îi dăm Nataliei doar produse naturale, carne de pui de la ţară şi legume din grădina noastră pe care le-am cultivat eu', a spus, pentru Libertatea, Ştefan Lungu, tatăl micuţei Natalia.

Anca Lungu si Sofia

De altfel, Ancuţa încă alăptează. Natalia nu a trecut exclusiv pe hrană diversificată', a mai precizat tatăl vedetei.

 

„Numele Nataliei este ales înainte ca ea să existe pentru că Ştefan spunea ca îşi doreşte foarte mult o fetiţă care să se numească aşa. Tocmai de aceea, am spus că prenumele Natalia este ca o dorinţă împlinită. O va chema şi Adriana, după bunica mea, cea care m-a crescut, pentru că asta a fost o promisiune pe care i-am făcut-o bunicii mele înainte să moară. I-am spus că dacă va apărea o strănepoată, ea îi va purta numele.', spunea Anca la scurt timp după ce a născut-o pe Natalia. Micuța are acum un an și trei luni.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter