Anca Lungu, în lacrimi la botezul micuţei Natalia Adriana

Publicat pe

Anca Lungu, prezentatoarea Observatorului din weekend, şi-a creştinat duminică fetiţa, pe micuţa Natalia Adriana.

 

„Prinţesa Linguriţă', aşa cum o alintă părinţii, a venit pe lume mai devreme decât se aşteptau, iar de atunci e o bucurie şi o sursă inepuizabilă de energie şi voie bună pentru părinţi.

 

„Slujba a fost extrem de emoţionantă. Nu am reuşit să-mi stăpânesc lacrimile. Suntem fericiţi că avem un copil sănătos şi cuminte', a mărturisit Anca.

 

După slujba de creştinare, Anca şi Ştefan şi-au invitat prietenii în curtea casei pe care au construit-o de curând: „Am sărbătorit această zi specială cum nu se poate mai frumos: cu familia şi cei mai dragi prieteni, în curtea casei noastre', a mai spus Anca Lungu, care a povestit şi cum au ales numele micuţei prinţese:

 

„Numele Nataliei este ales înainte ca ea să existe pentru că Ştefan spunea ca îşi doreşte foarte mult o fetiţă care să se numească aşa. Tocmai de aceea, am spus că prenumele Natalia este ca o dorinţă împlinită. O va chema şi Adriana, după bunica mea, cea care m-a crescut, pentru că asta a fost o promisiune pe care i-am făcut-o bunicii mele înainte să moară. I-am spus că dacă va apărea o strănepoată, ea îi va purta numele.'

 

 

Anca Lungu, în lacrimi la botezul micuţei Natalia AdrianaAnca Lungu, în lacrimi la botezul micuţei Natalia Adriana

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter