Anca Lungu - Vacanţă în Bucovina cu familia

Publicat pe
Anca Lungu - Vacanţă în Bucovina cu familiaAnca Lungu - Vacanţă în Bucovina cu familia

Micuţa Natalia, fetiţa Ancăi Lungu, a avut parte de prima ei vacanţă în România, ajungând alături de părinţii ei în Bucovina, ţinutul natal al mamei sale.

 

„În Bucovina Natalia şi-a văzut pentru prima dată rudele, apoi am vizitat mănăstirea Dragomirna, din apropierea Sucevei şi Muzeul Satului Bucovinean. Prinţesa Linguriţă a avut parte de cel mai lung drum al ei, care a durat 6 ore, timp în care a fost extrem de cuminte în scăunelul ei de maşină. Însă prima ei vacanţă a fost în Grecia, în insula Skiathos', povesteşte Anca Lungu.

 

Prezentatoarea de la Antena 1 mai spune că la mănăstire şi-au dorit mult să ajungă pentru că acolo ea şi soţul ei s-au rugat cu mai bine de un an în urmă pentru a o primi în dar pe Natalia. 'Iar la Muzeul Satului mi-am amintit de vacanţele petrecute la bunicii pe care din păcate nu-i mai am şi a căror căsuţă din lut, cu cerdac şi laicere pe pereţi, arăta exact ca cele expuse', îşi aminteşte emoţionată Anca.

 

Deşi se spune că părinţii nu au niciodată vacanţă în adevăratul sens al cuvântului, Prinţesa Polonic recunoaşte că în ciuda oboselii şi a activităţilor solicitante impuse de un bebeluş, excursia cu cea mică alături este pentru ea infinit mai frumoasă.

 

'Cele mai dragi vacanţe ale noastre sunt cele petrecute în Grecia. Acolo ne-am unit în faţa lui Dumnezeu anul trecut şi tot acolo am dus-o şi pe Natalia pentru prima data. Însă n-am simţit niciodată o satisfacţie mai mare decât atunci cand Natalia mi-a zâmbit fericită în braţe.'

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter