ANCA RUSU este ambasadorul merişorului american în România

Publicat pe

Anca Rusu a găzduit aseară lansarea oficială în România a merişorului american, un fruct a cărui poveste este strâns legată de nativii din America de Nord.  

 

'Este o onoare pentru mine că am fost aleasă ambasador al acestui fruct în România. Am acceptat cu toată inima această titulatură pentru că am principii, iar unul dintre ele este de a promova lucruri în care cred cu adevărat. Aşadar, cred în minunile pe care le poate săvârşi consumul acestui fruct mai puţin cunoscut în România. Pe cât de mic şi firav pare, este un adevărat miracol pentru sănătate.' declară Anca Rusu, ambasador de imagine al merişorului american.

 

Merişoarele sunt adevărate bombe de energie. Nu sunt doar bogate în vitamine şi fibre, ele având şi un efect pozitiv asupra sănătăţii noastre. Merişoarele au o acţiune anti-adezivă, care împiedică unele bacterii să se localizeze pe membranele şi pereţii celulelor. Împotriva lor, merişoarele luptă cu un conţinut foarte bogat în antioxidanţi, ce contribuie la tinerețea corpului şi totodată îl păzesc de acţiunea radicalilor liberi.

 

Merişoarele se bucură de aceeaşi diversitate ca şi ţara lor de origine, SUA. De la dulce la fructat, trecând prin iute ca focul până la sărat, bobiţele roşii sunt versatile ca puţine altele şi sunt folosite într-o multitudine de produse şi reţete. Această versatilitate a fost pusă în valoare de specialiştii culinari printr-o varietate de preparate ce au făcut deliciul invitaţilor.

 

ANCA RUSU este ambasadorul merişorului american în RomâniaANCA RUSU este ambasadorul merişorului american în România

 

Foto: PR

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter