ANCA RUSU şi ŞTEFAN LUNGU s-au căsătorit în secret

Publicat pe

Cu doar cateva zile inainte de a implini 27 de ani, Anca Rusu a avut parte de surpriza vietii sale.  Iubitul ei, Stefan Lungu, cu care are o relatie de aproape 3 ani, a planificat in detaliu, timp de aproape un an, alaturi de prieteni si de agentia Kiss Travel, nunta secreta, despre care va oferim detalii in exclusivitate.

 IMG_4482


 

VIVA! a fost complicele lui Stefan in acest demers, astfel ca Anca a ajuns in Italia, la Castello Di Velona, convinsa ca aici va avea loc o sedinta foto pentru numarul de mai al revistei. Dupa aproape doua zile petrecute pe drum la bordul unui Range Rover Evoque, prezentatoarea Observatorului de weekend a fost ceruta in casatorie in fata castelului, unde era asteptata de familie si de prietenii apropiati.

IMG_4479

 

De asemenea, Stefan i-a pregatit Ancai trei rochii de mireasa PNK, din care aceasta isi va alege una pentru ceremonia religioasa care va avea loc in cursul zilei de astazi.

 

IMG_4538

 

Vezi aici fotografii de la ceremonie!

 

Foto: Andrei Aparaschivei

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter