Anca Serea a născut o fetiță! Vedeta a devenit mamă pentru a șasea oară

Publicat pe

Așteptarea a luat sfârșit! Anca Serea a născut o fetiță perfect sănătoasă azi, pe 14 august. Micuța e așteptată de cei cinci frățiori ai ei. Vedeta a devenit mamă pentru a șasea oară, iar micuța a echilibrat balanța: acum, în familia Sînă-Serea, sunt trei fete și trei băieți!

Anca Serea a devenit mamă pentru a șasea oară, iar micuța Leeah, așa cum a declarat mămica ei că se va numi, care a mărit familia la 8 membri, a venit pe lume în cursul acestei zile, spre fericirea părinților ei. Deși are experiență într-ale maternității și, la fel ca și la celelalte nașteri, Anca Serea a fost fit și a purtat pantofi cu toc până în ultimul moment, de data aceasta sarcina nu a decurs la fel de simplu: 

„Probabil e și vârsta, mă apropii de 40 de ani. Nu m-am simțit foarte bine, mai ales acum e greu, că sunt în luna a opta. Voi naște natural și sper ca fetița să fie mai grăbita decât Moise și să vină pe lume la termen', spunea Anca Serea cu puțin timp înainte de a naște.

Deși, până acum, Anca Serea a năascut de fiecare dată, în mod natural, de data aceasta a trebuit să facă operație de cezariană. Cel mai probabil că au apărut complicații, pe ultima sută de metri, iar medicii au decis să rcurgă la o intervenție chirurgicală. Am aflat totul chiar de pe biletul de naștere publicat de Adi Sînă, soțul Ancăi, pe Insta Story. Fetița va fi botezată Leeah Maria, datorita faptului că mâine este Sf. Maria.

Probabil, aceasta este ultima sarcină a Ancăi Serea…

Mai mult ca sigur, Anca Serea, care a depășit de mult statutul de „mamă-eroină”, se va opri aici. În plus, dat fiind că numărul membrilor familiei a ajuns la 8, prioritatea lor va fi acum căutarea unei case mai încăpătoare. Până atunci însă, proaspăta mămică și familia ei sărbătoresc venirea pe lume a micuței Leeah.

Leeah este un nume de origine evreiască, rar întâlnit în România, iar onomastica se sărbătorește pe 1 ianuarie. Dat fiind că este vorba despre prima zi a anului, Leeah înseamnă un început rapid, o decizie rapidă, dar și fată agilă, rapidă, cu figură graţioasă. Este o persoană care se îngrijorează întotdeauna de soarta celor dragi, mai mult decât de propria soartă.

Anca Serea și Adi Sînă sunt căsătoriți de aproape 4 ani și au împreună 4 copii

Anca Serea şi Adrian Sînă au împreună patru copii: Noah, Ava, Moise Petru și Leeah, nou născută. În trecut, fosta prezentatoare de la Prima TV a fost căsătorită cu afaceristul Filip Poplingher, dar, din păcate, a rămas văduvă la doar 28 de ani, după ce soţul său a murit de cancer. Din mariajul cu acesta, Anca mai are doi copii, pe David şi pe Sara. Anca Serea şi Adi Sînă s-au căsătorit pe 6 noiembrie 2015.

Foto: Instagram

Anca Serea a născut o fetiță! Vedeta a devenit mamă pentru a șasea oarăAnca Serea a născut o fetiță! Vedeta a devenit mamă pentru a șasea oară

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter