Anca Serea și Adi Sînă vând casa. Motivul pentru care vor să se mute

Publicat pe de Diana Stamen

Anca Serea și Adi Sînă vând casa în care locuiesc de ceva ani. Aceștia au luat această decizie după ce au constatat că nu mai au atât de mult spațiu în vila din Pantelimon pe care o dețin. Aceștia sunt o familia numeroasă, iar de curând au declarat că își mai doresc încă un copil.

Vila în care locuiesc acum Anca Serea și Adi Sînă împreună cu cei cinci copii are șase camere, dar chiar și asa nu le mai ajunge spațiul. Anca Serea a povestit că acum copiii stau câte doi într-o cameră. De curând aceștia au renovat casa, după ce fiul lor cel mic, Moise, a desenat toți pereții din casă.

„Dorim să ne mutăm într-o casă mai mare. Acum copiii stau câte doi într-o cameră şi am vrea ca fiecare să aibă propriul spaţiu. Dacă am avea două-trei camere în plus ne-am simţi mai relaxaţi şi am fi mai liniştiţi”, au declarat cei doi la un post tv.

Cât costă să cumperi casa Ancăi Serea

Vila este amplasată într-un complex foarte frumos din zona Pantelimon, chiar interiorul locuinței arată nemaipomenit. Anca Serea și Adi Sînă vând casa cu jumătate de milion de euro, aceasta având și o curte foarte mare. Cei doi sunt vecini și cu Andreea Bănică. Mai jos puteți vedea imagini din vila de lux a Ancăi Serea și a lui Adi Sînă.

FOTO: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter