Anca Țurcașiu, prima reacție după ce a aflat că fostul soț are deja o iubită, la două luni de la divorț: "Nu am..."

Publicat pe

La două luni de la divorțul de Anca Țurcașiu, medicul Cristian Georgescu iubește din nou. Și nu face nici un secret din asta. Fostul soț al cântăreței a fost surprins sărutându-se în mall, cu o blondă, iar Anca a avut o primă reacție legată de această… surpriză.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cristian Georgescu nu pierde timpul. La doar două luni după ce a încheiat un mariaj de 22 de ani cu Anca Țurcașiu, medicul este deja îndrăgostit. Și nu oricum, ci în văzul lumii, de parcă ar vrea să-i facă în ciudă fostei soții care a inițiat despărțirea.

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu a fost filmat zilele trecute, sărutându-se pătimaș în mall, cu o blondă, întocmai ca un adolescent. Medicul n-a ținut cont de privirile trecătorilor și nici de faptul că lângă ei era băiețelul noii sale iubite.

Anca Țurcașiu nu a dorit să comenteze pe marginea acestei suprize, care vine la doar două luni de la divorț. 'Nu am disponibilitate și nu doresc să comentez absolut nimic despre acest subiect. Mulțumesc pentru înțelegere', a declarat Anca Țurcașiu pentru cancan.ro.

Anca Țurcașiu, prima reacție după ce a aflat că fostul soț are deja o iubită, la două luni de la divorț: "Nu am..."Anca Țurcașiu, prima reacție după ce a aflat că fostul soț are deja o iubită, la două luni de la divorț: "Nu am..."

Anca Țurcașiu a anunțat divorțul pe Facebook

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!

Citește și:

Cristian Țânțăreanu, despre anumite neînțelegeri care ar fi dus la divorțul finilor lui: Anca Țurcașiu nu era încântată de swing

Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște!

Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!',a scris Anca Țurcașiu.

Ar fi divorțat din cauza problemelor financiare

Apropiat al cuplului, Dan Silviu Boerescu a declarat că motivul principal care ar fi dus la destrămarea căsniciei de 22 de ani dintre Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu ar fi fost problemele financiare cauzate de pandemie.

După o perioadă, Anca Țurcașiu i-ar fi reproșat, în mod repetat, lui Cristian Georgescu că n-ar aduce bani în casă și l-ar fi trimis la muncă, însă acesta ar fi refuzat. Dan Silviu Boerescu spune că problemele cu banii i-ar fi adus pe cei doi în pragul divorțului.

„El i-a spus să se relaxeze o perioadă, ea i-a spus să plece să mai pună un implant, un dinte. Am verificat din două surse, nu chiar din trei cum spune la manual și cred că este adevărat', a fost mărturisirea făcută de Dan Silviu Boerescu.

Citește și:

Anca Țurcașiu începe o nouă viață, la 50 de ani! Unde s-a mutat artista după ce a plecat din vila luxoasă în care trăia cu soțul ei

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter