Anda Adam a parcat pe două locuri destinate oamenilor cu handicap. Explicația ei, după ce a fost aspru criticată și jignită

Publicat pe

Anda Adam a parcat pe două locuri destinate oamenilor cu handicap și, așa cum era de așteptat, internauții au reacționat imediat. Anda Adam a oferit și explicații după ce s-a trezit cu sute de înjurături în online, iar poza cu mașina ei parcată cum nu se poate mai prost a devenit virală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Imaginea cu mașina Andei Adam parcată pe două locuri destinate persoanelor cu handicap, în parcarea subterană de la mall a fost postată pe gupul de Facebook „Polițiștii au umor' și a devenit virală.

„Anda Adam nu s-a decis de câte dizabilități suferă. De aceea, până se decide, făcând niște shoping-uri, a lăsat-o și ea așa, în punctul mort', este mesajul care însoțește imaginea publicată.

Sute de internauți au sărit ca arși la vederea pozei, iar Anda Adam a ținut să ofere explicații după ce a primit înjurături.

Explicațiile Andei Adam după ce a parcat pe locurile persoanelor cu handicap

„Mi-am „permis' sa parchez asa pentru ca era ora inchiderii, ca atare refuz sa cred ca mai venea cineva cu dezabilitati la vreun shopping pentru 15 minute!

Citește și: Cum arăta Anda Adam fără operații estetice, pe vremea când cânta „Nu mă uita”, împreună cu RACLA. Transformarea este spectaculoasă!

Dupa cum se vede si in poza, in acea zona mai erau cel putin 5-6 locuri pentru oameni cu handicap, toate libere! Am parcat asa fix 5 min cat am urcat sa iau o felie de tort copilului. Copilul era in dreapta spate, motiv pt care am parcat asa ca sa pot deschide usa sa imi scot copilul din masina.

La urcarea in masina, cu copilul langa mine, am fost injurata in ultimul hal, facuta proasta si „certata' de o „domnisoara' cu palarie neagra in cap stilul „vama veche', ca data viitoare sa parchez cum trebuie, nu ca „PROASTA' … citez.

Anda Adam a parcat pe două locuri destinate oamenilor cu handicap. Explicația ei, după ce a fost aspru criticată și jignităAnda Adam a parcat pe două locuri destinate oamenilor cu handicap. Explicația ei, după ce a fost aspru criticată și jignită

Probabil acesta „epava' este una din acest grup sau din alt grup similar si vazand postarea si fiind in sincron cu plecarea mea, a avut atitudinea corespunzatoare, ca daca nu stiati, exista „una cu palarie' care este justitiara parcarilor din mall'!
Daca citesti acest mesaj „palariato', afla ca am scos masina si am venit dupa tine, dar norocul tau a fost ca nu te-am mai gasit, ca te spargeam cu bataia!!!! La propriu!', a comentat Anda Adam de pe pagina sa de Facebook.

Totuși, internauții nu s-au lăsat impresionați de explicații și comentariile critice la adresa posesoarei autoturismului au curs unul după altul. Unii dintre ei i-au luat apărarea.

Citește și: Cum arată Anda Adam după o cură de… Ferma. Fanii au taxat-o: „Ai slăbit mult, ne arăți doar oase!”

„Legenda spune ca 90% din cei ce o jignesc pe Anda Adam parcheaza pe locurile de handicap”, a comentat cineva la fotografia cu mașina Andei, postată în grupul respectiv.

Sau: „Nu zic ca a parcat corect sau ceva, dar s-au strans aici toti expertii care siiiiigur parcheaza si circula exemplar. Exagerati fratilor.. daca ne am ocupa mai mult timp sa ne imbunatatim pe noi in loc sa judecam pe altii, parcarile si inclusiv traficul ar fi mai ok.” – a mai comentat altcineva.

Cei mai duri dintre hateri insistă ca Poliția să o amendeze pe Anda Adam.

„Sper să fie sancționată de poliție cu sancțiunea maximă prevăzută de lege, adică amendă 10.000 de lei și ridicarea autoturismului de pe locul respectiv de parcare, ca să aibă destul timp la dispoziție să mediteze asupra faptei comise, că legea este la fel pentru toți, chiar și pentru artiști, nu doar pentru muritorii de rând!”, a scris cineva în grupul „Polițiștii au umor”.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter