Anda Adam, bomba sexy pe platourile de filmare

Publicat pe

Anda Adam, vedeta care va evolua in noul sezon al  show-ului de divertisment, Te cunosc de undeva', a facut senzatie la filmari,  intr-un performance spectaculos, care a implicat o tinuta sumara si… apa!

 

Anda Adam

 

Foto: PR

 

Desi temperatura de pe platouri a fost ridicata, Anda Adam a trebuit sa apara imbracata sumar intr-un moment care implica si multa apa. Artista a fost la un pas de a raci zdravan.

Emisiunea va debuta sambata 16 februarie, de la ora 20:30.  Te cunosc de undeva' este un transforming show care supune opt vedete concurenti unor transformari surprinzatoare. Anda Adam,  Sonny Flame, Rona Hartner,  Ioana Anuta, Pepe, Simona Nae, Andrei Ștefanescu ( Alb Negru) si Serban Copot (Hiena de la Animal X) au acceptat provocarea ca timp de 11 saptamani sa intre in pielea unor personaje celebre din lumea muzicala. Ei vor concura unul impotriva celuilalt si vor sustine fiecare cate o cauza sociala.

Prezentatorii acestei editii raman Alina Puscas si Cosmin Selesi. Nici juriul nu a suferit modificari. Astfel din 16 februarie, in fiecare sambata, telespectatorii ii vor putea vedea pe Ozana Barabancea, Andreea Balan, Andrei Aradits si Aurelian Temisan in rol de jurati.

 

Citeste si: [EXCLUSIV] Anda Adam: Sufletul meu este tot adolescentin'

 

Anda Adam, cea mai bine imbracata vedeta feminina la Romanian Fashion Awards

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter