Anda Adam - Finalista in selectia nationala pentru Eurovision 2010

Publicat pe

Anda AdamPiesa „Surrender' i-a ajutat pe Anda Adam si Connect-R sa se claseze printre cei 16 artisti alesi de juriu pentru Selectia Nationala – Eurovision 2010.

Melodia este compusa de Zoltan Pop (Zozo) si Razvan Matache (Zrecords) si poate fi ascultata la adresa www.trv.ro/eurovision incepand cu data de 6 februarie.

„Este pentru prima oara cand particip la Eurovision si nu pot spune ca mi-am pus toate sperantele in asta. A fost o conjunctura care noua ni s-a parut interesanta la momntul in care ne-am inscris, insa nu pot sa spun ca piesa noastra va castiga. Noi vom face tot posibilul sa aducem un show bun, ca prestatia noastra sa fie la superlativ si sa fim multumiti ca ne-am prezentat impecabil.”, marturiseste artista.

„Cel mai important este sa stim ca am marcat si acest punct in cariera noastra si ca am facut-o asa cum trebuie. „, completeaza Anda.

In prezent, pe langa „Surrender”, Anda Adam promoveaza un nou single, „My Love On You”, pentru care a filmat de curand videoclip in regia lui Iulian Moga.

Foto: Media Pro Music
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter