Anda Adam nu a născut încă, dar ştie când va reveni pe scenă

Publicat pe

Aşa cum s-a întâmplat de fiecare dată în cariera sa, Noul An o va găsi pe Anda Adam pe scenă, deşi vedeta va fi mămică de puţin timp la vremea respectivă.

 

anda1

 

Astfel, la o lună după ce îşi va aduce fetiţa pe lume, pe care o va boteza Evelin, Anda va onora numeroasele invitaţii pentru concertele de Crăciun şi Anul Nou.

 

Cu agenda plină pentru perioada sărbatorilor, artista mizează pe o revenire rapidă după naştere, mai ales că în perioada sarcinii se simte foarte bine.

 

anda2

 

Însărcinată în 7 luni, Anda mai susţine încă concerte şi şi-a propus să cânte şi să danseze până în luna a 9-a.

 

Artista a lansat de curând un nou videoclip, Save me Tonight', care reprezintă noul hit al îndrăgitei artiste, menit să cucerească topurile internaționale.

 

Anda Adam a filmat pentru această nouă melodie un videoclip electrizant, dovedind cât de energică și plină de viață este, chiar și în luna a șasea de sarcină.

 

Artista este radiantă, senzuală și extrem de sexy, vizibil fericită de tot ce i s-a întâmplat, în ultimul an, în viața sentimentală.

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter