Anda Adam nu a născut încă, dar ştie când va reveni pe scenă

Publicat pe

Aşa cum s-a întâmplat de fiecare dată în cariera sa, Noul An o va găsi pe Anda Adam pe scenă, deşi vedeta va fi mămică de puţin timp la vremea respectivă.

 

anda1

 

Astfel, la o lună după ce îşi va aduce fetiţa pe lume, pe care o va boteza Evelin, Anda va onora numeroasele invitaţii pentru concertele de Crăciun şi Anul Nou.

 

Cu agenda plină pentru perioada sărbatorilor, artista mizează pe o revenire rapidă după naştere, mai ales că în perioada sarcinii se simte foarte bine.

 

anda2

 

Însărcinată în 7 luni, Anda mai susţine încă concerte şi şi-a propus să cânte şi să danseze până în luna a 9-a.

 

Artista a lansat de curând un nou videoclip, Save me Tonight', care reprezintă noul hit al îndrăgitei artiste, menit să cucerească topurile internaționale.

 

Anda Adam a filmat pentru această nouă melodie un videoclip electrizant, dovedind cât de energică și plină de viață este, chiar și în luna a șasea de sarcină.

 

Artista este radiantă, senzuală și extrem de sexy, vizibil fericită de tot ce i s-a întâmplat, în ultimul an, în viața sentimentală.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter