Andra, cadou romantic de la Cătălin Măruţă

Publicat pe

Catalin Maruta i-a facut o surpriza Andrei, dăruindu-i bilete la concertul lui Pablo Alboran de la Bucureşti.

 

Afis Pablo Alboran1

 

 

Fenomenul muzicii spaniole si cel mai vandut artist al ultimilor 4 ani in Spania, Portugalia si America Latina canta pe 27 mai la Bucuresti, la Sala Palatului.

 

Are farmec personal si e un artist care stie sa-si puna in valoare timbrul, in melodii sensibile… Aparent, e un alt cantaret tanar si frumos care a ajuns in topuri pentru ca priveste seducator, e sexy si are melodii romantice. Dar Pablo Alboran e mult mai mult decat atat. Are o subtilitate a interpretarii, a nuantarii, pe care nu multi cantareti o pot prinde din zbor', spune Andra, care recunoaste ca insasi incercarea de a defini acest artist complex este o aventura artistica…', insa va va cuceri, cu siguranta, pot garanta asta!', adauga Andra.

 

Cantareata recunoaste ca are asteptari foarte mari de la artistul care a stiut sa adune ce-i mai bun: sensibilitate, linie melodica limpede, calda si interesanta, apoi versuri superbe, toate astea combinate cu un timbru vocal ce tine loc de orice argument, de orice declaratie de dragoste, de orice promisiune… Nu vreau sa ma credeti pe cuvant, vreau sa va convingeti la concert', mai spune Andra.

 

Iar in ceea ce priveste spectacolul lui Pablo Alboran de la Sala Palatului, de pe 27 mai, Andra marturiseste ca asteapta cu emotie si nerabdare sa faca o selectie buna din piesele lui'. Perdoname', Desencuentro', Solamente tu', Quien' si Donde esta el amor' sunt cateva dintre piesele preferate ale Andrei.

 

Cantareata recunoaste ca un duet cu Pablo Alboran ar fi atat de interesant si de original incat ar fi aproape imposibil sa refuzi experienta!'.

 

Pablo Alboran va concerta în Bucureşti la invitaţia Vreau Bilet. Biletele pot fi cumpărate de pe site-ul www.vreaubilet.ro, de la casa de bilete a Sălii Palatului şi de la standul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=F0rwOsAteXM[/youtube]

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter