Andra este însărcinată a treia oară? Artista a fost surprinsă la clinica doctorului cu care a născut de două ori

Publicat pe

Să fie asta oare confirmarea că Andra este însărcinată pentru a treia oară? Zilele trecute, soția lui Măruță a fost surprinsă ieșind din clinica doctorului cu care a născut de două ori. În ultima perioadă s-a tot vorbit despre o posibilă a cântăreței.

Anul 2019 este anul graviduțelor din showbiz și nu ne-ar mira ca și Andra să se numere printre ele. În ultimul timp, în presă s-a tot speculat că Andra ar vrea să devină mămică pentru a treia oară, iar acum iată că a fost surprinsă când pleca de la clinica medicului cu care a născut de două ori, potrivit cancan.ro. Soția lui Cătălin Măruță a ieșit extrem de fericită din clinică și asta de multe de bănuit.

Deocamdată nu se știe exact ce a făcut Andra la clinică, însă ne putem da seama că totul a fost bine, iar răspunsul pe care i l-a dat medicul a fost unul pe care îl aștepta, având în vedere că era cu zâmbetul pe buze. Acum, nu rămâne decât să așteptăm să vedem dacă Andra și Cătălin Măruță vor face vreun anunț și dacă numărul vedetelor însărcinate din showbiz-ul românesc va mai crește cu încă o viitoare mămică.

Andra și Cătălin Măruță, părinți model pentru David și Eva

În urmă cu 10 ani, pe 23 august, Cătălin Măruță și Andra au spus cel mai sincer ‘DA!’ din viața lor. Cei doi și-au unit destinele chiar de ziua Andrei, iar ideea de a face nunta de ziua artistei a aparținut chiar mamei acesteia. Și acum, sincer… Ce femeie nu și-ar dori să se căsătorească de ziua ei?! Cred că ar fi unul dintre cele mai frumoase cadouri, iar amintirea va fi veșnică. Cătălin Măruță ne-a spus că deja au planuri pentru a sărbători acest deceniu de când sunt soț și soție.

‘Deocamdată încă nu am stabilit 100%, dar avem mai multe planuri pe care vrem să le punem în aplicare și sper să reușim să le îndeplinim. Nu vrem să vă spunem! Avem noi un plan așa…’, a spus Cătălin Măruță pentru VIVA!.

Andra este exact tipul acela de femeie sinceră, caldă și care se dedică familiei. O mamă responsabilă care știe să-și educe copiii și să le acorde tot timpul pe care îl are la dispoziție. Cântăreața își dorește ca mariajul lor să fie la fel de frumos ca până acum, poate chiar mai frumos. Andra și Cătălin Măruță sunt atât de reali în tot ceea ce fac, felul în care cei doi se privesc, gesturile lor arată în mod clar că cei doi chiar se iubesc și că sentimentele pe care le au unul față de celălalt sunt cât se poate de reale.

Familia Măruță

Familia Măruță

Citește și: Andra plânge de fiecare dată când îşi strânge în braţe copiii. Iată cel mai emoţionant moment, în familie

Citește și: Cum arăta primul iubit al Andrei. Cântăreaţa l-a cunoscut pe Dragoş cu patru ani înainte de nunta cu Cătălin Măruţă

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter